Verhoeven International
Verhoeven International is dé partner voor verkoop en verhuur van grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en onderdelen. Zij verkopen en verhuren enkel producten van absolute A-kwaliteit.

Verhoeven International

Zo verkoopt het bedrijf rijwerk onderdelen in de Benelux en Duitsland, Takeuchi graafmachines en uitrustingsstukken in de Benelux en Schäffer wielladers in Nederland. Ook verspreiden ze het eigen rijwerk merk ‘VemaTrack’ via een wereldwijd dealernetwerk en produceren ze complete rupsonderwagens. Daarnaast is er een eigen verhuurplatform opgericht genaamd ‘Graaver’ en verlenen ze service & onderhoud aan rijwerk en machines. Verhoeven International bestaat inmiddels uit maar liefst 11 ondernemingen.

Transitie naar de Managed Cloud
De internationalisering en groei van het bedrijf zorgen ervoor dat er een schaalbare, veilige en betrouwbare infrastructuur nodig is om de verdere digitalisering vorm te geven. Ictivity gaat de infrastructuur vanuit het managed CloudNL concept leveren en de circa 150 medewerkers voorzien van een werkplek gebaseerd op Microsoft 365, aangevuld met het Omnia portaal en eerstelijns ondersteuning voor een optimale gebruikersbeleving. Ook verzorgt Ictivity de nodige begeleiding van de medewerkers door middel van een adoptieprogramma, een eCoach en het online leerportaal KennisHub om zo optimaal gebruik te kunnen maken van deze nieuwe werkplek.

Met deze volledig door Ictivity beheerde moderne infrastructuur heeft Verhoeven de basis op orde en zijn ze klaar om het applicatielandschap te moderniseren en een meer data gedreven organisatie te worden.