Onze belofte

IT moet processen efficiënter maken, medewerkers ondersteunen in hun taken en waarde toevoegen aan onze relaties. Maar bovenal moet IT de strategische ambities van een organisatie ondersteunen. Dit klinkt logisch, maar dit ook echt weten te realiseren is een tweede. Hoe we dat doen?

Lees meer

Ictivity brengt de ‘ik’ terug in ICT

Onze XLA-aanpak is de basis van ons succes. Of we nu met managed services een specifiek gebied van jouw operationele werkzaamheden overnemen, of de gehele ICT-omgeving outsourcen. Wat we ook doen, ons doel is om maximale waarde uit ICT te halen voor jouw bedrijf. Dat doen we op een menselijke manier. De gebruiker staat bij ons altijd centraal.

We houden ons aan de zeven I’s
Hoe wij ons op kantoor en op de werkvloer gedragen, kenmerkt zich door zeven principes. Die noemen we de zeven I’s: Innovatie, Inzet, Impact, Intuïtief, Integer, Intensief en Ictivianen. Zo zorgen we ervoor dat alle neuzen organisatie breed dezelfde kant op staan. Dat iedereen zich verantwoordelijk voelt voor zijn handelen, transparant is in wat hij doet en mensgericht te werk gaat.

De 7i's van Ictivity

Mensen staan in het middelpunt
Mensen staan bij ons altijd in het middelpunt. Of het nou IT-gebruikers, klanten of medewerkers zijn. Want IT is er voor mensen, en niet andersom. Dat zie je bijvoorbeeld terug in onze User Based Computing gedachte. Maar ook in de manier waarop we voortdurend Ictivianen motiveren om zich te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Het resultaat van die mensgerichte aanpak? Tevreden klanten, gelukkige gebruikers en blije medewerkers.

We nemen onze verantwoordelijkheid
Een stap verder gaan dan de rest. Doorwerken to get the job done. Je blijven ontwikkelen. Uitdagingen aangaan. Een neus hebben voor innovatie. Betrokken zijn bij je werk. Die attitude mag je van iedere Ictiviaan verwachten. We nemen onze verantwoordelijkheid en maken van jouw project ons project.

Wilbert van Beek - directeur Ictivity

Mensen staan bij ons altijd in het middelpunt. We willen een betrouwbare en vooral menselijke partner zijn met wie je prettig zaken doet. Of je nou voor ons werkt, met ons werkt of bij onze relaties werkt.

Wilbert van Beek - directeur Ictivity

“Vlieg” mee door ons prachtige kantoor

Om je een eerste indruk te geven van ons kantoor maakten we een drone-video die je rondleidt door ons pand.

Kennis maken?

Kom eens langs bij onze vestiging in Eindhoven voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor je.

Contact