De digitale werkbeleving in de zorg

Hoe kijkt de zorgverlener aan tegen ICT-voorzieningen? Hoe ervaren ze hun (digitale) werkplek? Voelen medewerkers zich optimaal gefaciliteerd? Deze vragen staan centraal in het onderzoek dat we hebben uitgevoerd onder zorgprofessionals. We inventariseerden de status quo en verzamelden kansen om de IT-ervaring te verbeteren.

Download onderzoeksrapport

GGz Breburg gaat voor innovatie met Microsoft Azure

Het datacenter van GGZ Breburg werd opgeheven, dus zag de instelling zich genoodzaakt met een nieuwe oplossing te komen. Een mooie kans om op digitaal vlak stappen te zetten. Na een zorgvuldig voortraject, kiest Breburg ervoor om haar servers samen met Ictivity te verhuizen naar het Microsoft Azure platform. Danny Bakx en Bjorn Swinkels blikken terug op dit innovatieve en intensieve project.

Lees meer

Liemerije legt fundament voor innovatie

Vanuit de behoefte aan meer flexibiliteit en innovatie door slimmere inzet van ICT heeft Liemerije ervoor gekozen de ICT uit te besteden aan Ictivity. Met de stap naar het uitbesteden van de ICT-omgeving heeft Liemerije tegelijkertijd de keuze gemaakt voor de digitale werkplek Omnia Workspace.

Lees meer

PSW: ICT werkt voor de zorgverlener

Afgelopen jaar heeft PSW, zorgorganisatie voor cliënten met een verstandelijke beperking, de IT-omgeving grondig onder handen genomen. Anouschka Bänziger, Communicatieprofessional bij PSW, vertelt over het belang van de overstap naar een nieuw zorgportaal en hoe medewerkers zijn meegenomen in het gehele transformatieproces.

Bekijk interview

Laatste blogs & nieuws

Whitepaper zorgwerkplek

Hogere kwaliteit van zorg en lagere kosten met zorgwerkplek op maat

Download

Onze opdrachtgevers in de zorg

Meer weten over onze visie op ICT in de zorg?

Bart van Bokhoven, segment manager zorg

Stuur een e-mail 06-14971639