De digitale werkbeleving in de zorg

Hoe kijkt de zorgverlener aan tegen ICT-voorzieningen? Hoe ervaren ze hun (digitale) werkplek? Voelen medewerkers zich optimaal gefaciliteerd?

Download onderzoeksrapport

Een XLA past bij PSW

Gehandicaptenzorginstelling PSW heeft recent opnieuw voor Ictivity als IT-partner gekozen. Ictivity verzorgt het volledige IT-beheer en -support voor PSW. Daarbij staat innovatie centraal en werken beide organisaties structureel samen om de digitale transformatie steeds beter te laten aansluiten bij de behoeften van de PSW-medewerkers. De samenwerking richt zich vooral op het intuïtiever maken van de werkplek en de rol van ICT in het optimaal beantwoorden van de hulpvraag van cliënten. De verandering van een SLA naar een XLA, waarbij vooral de gebruikersbeleving centraal staat, is dus een passende stap.

Bekijk case

Van floorwalker naar e-coach: IT-implementatie bij Pluryn ten tijde van de coronacrisis

Een IT-implementatie in coronatijd, daar moesten veel organisaties aan geloven. Maar met veel lege kantoren en de 1,5-meter regel mochten er sinds maart bij veel organisaties geen floorwalkers meer op locatie komen om medewerkers te begeleiden bij de adoptie van de nieuwe technologie. Ictivity introduceerde daarom de e-coach. Frank van de Leur, manager ICT bij Pluryn, vertelt over het succes van de e-coach binnen hun organisatie.

Bekijk case

GGz Breburg gaat voor innovatie met Microsoft Azure

Het datacenter van GGZ Breburg werd opgeheven, dus zag de instelling zich genoodzaakt met een nieuwe oplossing te komen. Een mooie kans om op digitaal vlak stappen te zetten. Na een zorgvuldig voortraject, kiest Breburg ervoor om haar servers samen met Ictivity te verhuizen naar het Microsoft Azure platform. Danny Bakx en Bjorn Swinkels blikken terug op dit innovatieve en intensieve project.

Lees meer

Laatste blogs & nieuws

Whitepaper digitale werkplek

De digitale werkplek als drijfkracht voor productiviteit en efficiency

Download

Onze opdrachtgevers in de zorg

Bart van Bokhoven
Meer weten over onze visie op ICT in de zorg?

Bart van Bokhoven, segment manager zorg

Stuur een e-mail 06-14971639