Onderzoek

Werken in de zorg: van menselijke grens tot grenzeloze innovatie

Hoe kijkt de zorgmedewerker naar de ontwikkelingen in het werkveld? Dat is de insteek van ons meest recente onderzoek. We lieten ruim 500 zorgmedewerkers aan het woord om over hun ervaringen in de sector te vertellen.

Download onderzoeksrapport

Creatief innovatief: Pleyade transformeert naar volledige IT-outsourcing

Goedwerkende IT is voor zorgverlener Pleyade een vereiste om liefdevolle ouderenzorg op maat te kunnen bieden. Mede door een sterk verouderde IT-omgeving verliepen de werkzaamheden niet altijd op een efficiënte manier. Het werd tijd om dit naar het hier en nu te brengen. Remko Meek en Ronald van de Beeten vertellen hoe ze dit samen met Ictivity aanpakten: “Ictivity denkt vanuit gebruikers-perspectief mee over hoe we de dienstverlening kunnen verbeteren en zijn daarbij niet bang of terughoudend om maatwerk toe te voegen.“

Lees meer

Een XLA past bij PSW

Gehandicaptenzorginstelling PSW heeft recent opnieuw voor Ictivity als IT-partner gekozen. Ictivity verzorgt het volledige IT-beheer en -support voor PSW. Daarbij staat innovatie centraal en werken beide organisaties structureel samen om de digitale transformatie steeds beter te laten aansluiten bij de behoeften van de PSW-medewerkers. De samenwerking richt zich vooral op het intuïtiever maken van de werkplek en de rol van ICT in het optimaal beantwoorden van de hulpvraag van cliënten. De verandering van een SLA naar een XLA, waarbij vooral de gebruikersbeleving centraal staat, is dus een passende stap.

Bekijk case

Van floorwalker naar e-coach: IT-implementatie bij Pluryn ten tijde van de coronacrisis

Een IT-implementatie in coronatijd, daar moesten veel organisaties aan geloven. Maar met veel lege kantoren en de 1,5-meter regel mochten er sinds maart bij veel organisaties geen floorwalkers meer op locatie komen om medewerkers te begeleiden bij de adoptie van de nieuwe technologie. Ictivity introduceerde daarom de e-coach. Frank van de Leur, manager ICT bij Pluryn, vertelt over het succes van de e-coach binnen hun organisatie.

Bekijk case

Laatste blogs & nieuws

Whitepaper digitale werkplek

De digitale werkplek als drijfkracht voor productiviteit en efficiency

Download

Onze opdrachtgevers in de zorg

Bart van Bokhoven
Meer weten over onze visie op ICT in de zorg?

Bart van Bokhoven, segment manager zorg

Stuur een e-mail 06-14971639