ICT begint altijd bij de gebruiker.

User Based Computing is voor ons veel meer dan een hippe term. Het staat voor de manier waarop wij naar de functie van ICT binnen de werkomgeving kijken en is de rode draad in onze dienstverlening.

Meer informatie Bekijk video

Gemeente Horst aan de Maas kiest voor experts van Ictivity

Co-sourcing met juiste experts helpt Noord-Limburgse gemeente met innovatie en grip op IT-omgeving. Stefan Maas Teamhoofd Informatievoorziening Gemeente Horst aan de Maas: “Detachering à la Ictivity: klantbelang vóór winstmaximalisatie“.

Bekijk case

Drie goede redenen om met Ictivity samen te werken

Verantwoordelijk

We nemen de verantwoordelijkheid voor je IT omgeving en voelen ons eigenaar van de uitdagingen. Dat betekent dat we nét even dat stapje verder gaan.

1

Mensgericht

Bij Ictivity staat de mens in het middelpunt. Of het nou gebruikers, klanten of medewerkers zijn. Het resultaat? Blije medewerkers. Gelukkige gebruikers. En tevreden klanten.

2

Transparant

Een IT-project mag nooit een black box zijn. Daarom zorgen wij voor duidelijke calculaties en heldere rapportages. Die hoge mate van transparantie schept vertrouwen.

3

Robin Wijnen - IT & ICT advies overheidBlog
Co-sourcing: samenwerkingsmodel voor innovatieve gemeenten

De IT-afdeling van een gemeente wil excellente service leveren aan werknemers, maar ook aan burgers en bedrijven. Door de beperkte capaciteit, snelle technologische veranderingen en de veranderende samenleving is dat niet altijd even gemakkelijk. Een oplossing? Houd als gemeente zelf de regie, maar schakel de hulp in van experts bij de technische onderlaag of (zeer) specialistische onderdelen. Wij noemen deze manier van werken co-sourcing.

Bekijk blog

Onze opdrachtgevers Overheid en Gemeenten

User Based Computing

Haal meer rendement uit je interne ICT consument!

Download de whitepaper
Robin Wijnen segment manager overheid
Afspraak of meer informatie?

Robin Wijnen, segment manager Overheid

Stuur een e-mail 088-4284848