ICT begint altijd bij de gebruiker.

User Based Computing is voor ons veel meer dan een hippe term. Het staat voor de manier waarop wij naar de functie van ICT binnen de werkomgeving kijken en is de rode draad in onze dienstverlening.

Meer informatie Bekijk video

Gemeente Veldhoven: heldere communicatie voor een soepele migratie

Meer flexibiliteit, transparantie en schaalbaarheid. Voor gemeente Veldhoven waren het belangrijke redenen om het ICT-beheer en de -infrastructuur aan Ictivity uit te besteden. De gemeente wilde zelf niet meer investeren in hardware en koos daarom voor infrastructure as a service (Iaas). De sleutel tot succes bij deze migratie? Heldere communicatie.

Bekijk case

Gemeente Eersel zet standaard voor datagedreven besturen

Veel overheden zetten zich in om processen te digitaliseren. Ze werken steeds vaker papierloos en behalen een hogere efficiency met behulp van software. Voor gemeente Eersel is dit echter nog niet genoeg. Reden om Jeroen Weekers het hemd van het lijf te vragen.

Bekijk interview

Gemeente Horst aan de Maas kiest voor experts van Ictivity

Co-sourcing met juiste experts helpt Noord-Limburgse gemeente met innovatie en grip op IT-omgeving. Stefan Maas Teamhoofd Informatievoorziening Gemeente Horst aan de Maas: “Detachering à la Ictivity: klantbelang vóór winstmaximalisatie“.

Bekijk case

Laatste blogs & nieuws

Onze opdrachtgevers Overheid en Gemeenten

User Based Computing

Haal meer rendement uit je interne ICT consument!

Robin Wijnen segment manager lokale overheid Ictivity
Afspraak of meer informatie?

Robin Wijnen, segment manager Overheid

Stuur een e-mail 088-4284848