De digitale werkbeleving in de overheid

Hoe goed hebben overheden hun IT vandaag voor elkaar? Voelen ambtenaren zich voldoende gefaciliteerd, hoe ervaren ze de ter beschikking gestelde middelen?

Download Onderzoeksrapport

Omgevingsdienst Brabant-Noord zet met Ictivity in op toekomstbestendige ICT-infrastructuur

Omgevingsdienst Brabant-Noord (ODBN), een gemeenschappelijke regeling van 16 gemeenten en de provincie Noord-Brabant, heeft de stap gezet om haar huidige ICT-infrastructuur te vervangen en het volledige beheer uit te besteden. Naast het vervangen en beheren van de infrastructuur, gaat Ictivity medewerkers van de ODBN ondersteunen middels een IT-adoptieprogramma.

Lees meer

Gemeente Veldhoven: heldere communicatie voor een soepele migratie

Meer flexibiliteit, transparantie en schaalbaarheid. Voor gemeente Veldhoven waren het belangrijke redenen om het ICT-beheer en de -infrastructuur aan Ictivity uit te besteden. De gemeente wilde zelf niet meer investeren in hardware en koos daarom voor infrastructure as a service (Iaas). De sleutel tot succes bij deze migratie? Heldere communicatie.

Bekijk case

Gemeente Eersel zet standaard voor datagedreven besturen

Veel overheden zetten zich in om processen te digitaliseren. Ze werken steeds vaker papierloos en behalen een hogere efficiency met behulp van software. Voor gemeente Eersel is dit echter nog niet genoeg. Reden om Jeroen Weekers het hemd van het lijf te vragen.

Bekijk interview

Laatste blogs & nieuws

Onze opdrachtgevers Overheid en Gemeenten

User Based Computing

Haal meer rendement uit je interne ICT consument!

Download de whitepaper
Guy Niessen, account manager Ictivity
Afspraak of meer informatie?

Guy Niessen, account manager

Stuur een e-mail