Digitale werkplek

Omnia werkt productief

Met Omnia Workspace wordt werken weer leuk en eenvoudig. Vanuit één centrale plek hebben medewerkers toegang tot de applicaties en documenten die ze nodig hebben. Op elk device. Op elk moment.

Ontdek Omnia Plan een demo

Omnia Workspace:
vrijheid, veiligheid en gemak voor de hele organisatie

IT verandert en ook de behoeften van je medewerkers veranderen snel. Ze zoeken een werkplek met hetzelfde gemak en eenvoud zoals ze dat thuis gewend zijn. Flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit zijn ‘de nieuwe normaal’ en de behoefte aan vrijheid, werken op afstand en toegang tot applicaties en bestanden is groot. In de wereld van web- en cloudtechnologie is het vreemd om een werkplek te hebben die niet met de gebruiker meebeweegt. Bij veel organisaties is dat toch nog steeds de praktijk, terwijl het echt anders kan. Kies voor een moderne online werkplek die je medewerkers faciliteert zodat ze meer bereiken, optimaal kunnen samenwerken en je de ruimte geeft om te innoveren.

Ontdek de voordelen

Alles in één

Alles in één

Met Omnia Workspace is elk programma binnen een enkele klik te openen, vanuit één venster en vanaf elk apparaat met een browser.

Intuïtieve omgeving

Intuïtieve omgeving

Volledig ontwikkeld vanuit de wensen van de gebruiker. Omnia staat voor eenvoud, toegankelijkheid en optimaal gebruiksgemak.

IT kosten omlaag

IT kosten omlaag

Investeringen in hardware zijn verleden tijd. Bespaar fors op softwarelicenties en kosten voor beheer ten opzichte van je traditionele desktop omgeving.

Productiviteit omhoog

Productiviteit omhoog

Werken waar en wanneer je maar wilt vanuit een logisch opgebouwde interface. Met als resultaat een productievere organisatie en tevreden medewerkers.

Optimaal beveiligd

Optimaal beveiligd

Geen lokale data en ingewikkelde software installaties op de werkplek meer. Daarmee ben je optimaal beveiligd en voldoe je aan NEN/ISO normeringen.

Integratie van bedrijfsapplicaties

Integratie van bedrijfsapplicaties

Naadloze integratie van je bedrijfsapplicaties, waarmee je medewerkers Windows en Saas applicaties kunnen starten binnen dezelfde browser.

Flexibel model

Flexibel model

Omnia Workspace gaat uit van een Pay per Use model. Je betaalt alleen voor medewerkers die gebruik maken van de dienst. Eenvoudig op- en afschalen zonder lange contracten. Flexibel en transparant!

Tevreden gebruikers

Tevreden gebruikers

Het IT adoptieprogramma zorgt ervoor dat je medewerkers de kennis en vaardigheden hebben om een snelle overstap te maken naar Omnia Workspace.

Self service

Self service

Binnen Omnia Workspace kun je kiezen voor de optie self-service waarmee je gebruikers de vrijheid geeft om zelf IT producten en/of diensten te regelen.

Eenvoudig werken op je favoriete apparaat

Omnia Workspace digitale werkplek Ictivity
Omnia Workspace - overal toegang tot mappen en bestanden

Omnia voor de zorg

Als zorgbestuurder, locatiemanager, manager bedrijfsvoering of ICT-manager heb je nog nooit zoveel strategische beslissingen moeten nemen als vandaag de dag. Immers, de zorgmarkt is sterk in beweging. De vraag die in iedere bestuurskamer speelt is: hoe kunnen we kosten besparen zonder de kwaliteit van zorg aan te tasten? ICT speelt daarin een steeds nadrukkelijker rol, zowel in de cure als in de care sector.

Lees meer

Omnia voor bedrijven

Vandaag de dag hebben mensen thuis vaak een ICT-omgeving die gebruiksvriendelijker is dan op kantoor. Via een app is facebooken op je smartphone net zo makkelijk als op een laptop of desktop. Waarom kunnen de meeste werknemers dan hooguit hun zakelijke mail lezen op hun mobiele telefoon? Waarom is het niet mogelijk veel meer applicaties te ontsluiten op een smartphone of tablet?

Lees meer

Kennis & insights

Benieuwd naar jouw moderne werkplek?

Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen