We hebben deze maand weer nieuwe leermodules toegevoegd in het online leerportaal KennisHub. Met deze soft skill modules word je bijvoorbeeld beter in presenteren of communiceren.

Winnen met woorden
Naast je spreektoon is ook woordgebruik heel belangrijk voor het overbrengen van je boodschap. Wat de voordelen zijn van overtuigend woordgebruik, en hoe je het toepast in je werk, leer je in deze nieuwe microlearning. De module is te vinden in de KennisHub, onder het kopje Ontdek. Vul dan de zoekterm ‘winnen met woorden’ in om de leermodule te volgen.

Vol vertrouwen presenteren
Een goede presentatie geven, dat willen we allemaal! Hoe een goede presentatie is opgebouwd en hoe je die ook goed overbrengt leer je in deze microlearning. De leermodule is te vinden in de ontdek-pagina van de KennisHub, onder de zoekterm ‘Presenteren’.

Luisteren, samenvatten, doorvragen
Luister jij om te reageren of om te begrijpen? Aan de basis van elk goed gesprek staat luisteren, samenvatten, doorvragen. Deze techniek helpt je de ander echt te begrijpen, zodat hij/zij echt verder geholpen kan worden. In deze microlearning leer je hoe je kunt luisteren, samenvatten en doorvragen. De module is te vinden in de ontdek-pagina van de KennisHub, onder de zoekterm ‘Samenvatten’.

Feilloos feedback formuleren
Feedback geven is iets wat essentieel is voor een goede samenwerking met anderen maar ook als je als professional wil groeien. Hoe formuleer je nu precies feedback op een goede, constructieve manier? In deze microlearning leer je hoe je dit het beste kunt aanpakken. Deze module is te vinden in de ontdek-pagina van de KennisHub, onder de zoekterm ‘Feedback formuleren’.

KennisHub

Wil je meer weten over het online leerportaal KennisHub? Alle informatie vind je hier of vraag gratis een demo aan!