Ictivity hoog gewaardeerd om skills, bereidheid & transparantie dienstverlening

Deze week zijn de resultaten van de Giarte ITX Monitor 2022 gepubliceerd, de jaarlijkse meting van klantbeleving (CX) over de dienstverlening van toonaangevende IT-serviceverleners in Nederland. De onderzoeksresultaten van de 2022 editie onderstrepen opnieuw de klant- en servicegerichte benadering van Ictivity. De scores laten een mooie stijgende lijn zien ten opzichte van vorig jaar en steken op alle onderzochte deelgebieden uit boven het marktgemiddelde. Een resultaat om trots op te zijn!

Fanscore
Zo steeg de fanscore van Ictivity, de mate waarin relaties ons aanbevelen, dit jaar met 10 punten naar 88% waarbij het gemiddelde in de markt op 75% ligt. Op het gebied van klantgerichtheid behaalden we een mooie score van 83 waarbij vooral het behartigen van de klantbelangen, bereidheid en transparantie hoog scoorden (86 van de 100 punten). Ook de competenties van onze Ictivianen werden heel positief beoordeeld met een 8,7 voor bekwaamheid en expertise.

Giarte ITX 2022Giarte ITX 2022

Tevredenheidsscore Services
De dienstverlening van de onderzochte outsourcingspartijen werd daarnaast beoordeeld op verschillende subcategorieën van de aangeboden services, waaronder managed services, applicatiebeheer en support. Ictivity behaalde een mooie 8,1 als overall score voor haar managed service dienstverlening met daarbij een 8,3 voor de onderdelen infrastructure management en technisch applicatiebeheer. Ook security management scoorde boven de 8.

Wilbert van Beek, directeur bij Ictivity: “Dit is voor alle Ictivianen, die iedere dag het beste geven voor de gebruikers bij onze relaties, de ultieme waardering! Goed om te zien dat de kernwaarden waar we continu hoog op inzetten zoals ‘Inzet’; altijd een stap extra zetten voor onze klant, ‘Impact’; begrijpen wat een verandering in de IT-omgeving teweeg brengt bij de gebruikers en ‘Integer’; transparantie in je dienstverlening, in de praktijk ook zo door onze relaties worden ervaren.”

Graag een boek ontvangen met de resultaten? Neem contact met ons op.