Business Continuity

Wil je op een kostenefficiënte manier een uitwijk locatie inrichten voor de bedrijfskritische IT van jouw organisatie? En geen omkijken meer hebben naar back-up? Zeker weten dat na een grote storing je IT-omgeving weer snel in de lucht is (disaster recovery)? Maak dan gebruik van onze diensten op het gebied van Business Continuity.

Bij Business Continuity is het een kwestie van het afwegen van kosten voor de uitwijkvoorziening versus het risico op uitval de schade die uitval van IT-systemen met zich meebrengt. In de praktijk komt het er vaak op neer dat investeringen in een eigen uitwijkvoorziening aanzienlijk zijn, terwijl er nauwelijks beroep op hoeft te worden gedaan. Het is daarom in de meeste gevallen efficiënter om gebruik te maken van Business Continuity in de cloud. Dan betaal je een vast maandbedrag en hoef je niet zelf te investeren in hard- en software.

Ictivity biedt twee oplossingen aan op het gebied van Business Continuity:

Disaster Recovery as a Service
voor een vast maandbedrag breng je je volledige uitwijkdatacenter onder in de Ictivity cloud, zonder verdere andere verplichtingen. Je betaalt alleen voor de middelen die nodig zijn om de uitwijkvoorziening mogelijk te maken en je betaalt pas voor de infrastructuur als je daadwerkelijk gaat uitwijken. Ictivity staat 24×7 voor je klaar in het geval van een calamiteit.

Back-up as a service
In dit geval maken wij automatisch back-ups van alle data die jouw bedrijf opslaat. Gaat er in je eigen omgeving iets mis, dan hebben wij altijd de data nog. Je hoeft in dit geval geen eigen investeringen te doen in back-up hardware en software, maar je betaalt een bedrag per maand dat afhankelijk is van de hoeveelheid data die wij voor je opslaan.

Dominique Frison - IT & ICT advies
Meer weten?

Dominique Frison, account manager

Stuur een e-mail 088-4284848