Wesselman, een toonaangevend, full-service advieskantoor op het gebied van financiële, fiscale en consultancy dienstverlening, heeft onlangs een overeenkomst gesloten met Ictivity, dat daarmee de zorg voor het tactisch en operationeel beheer van de IT omgeving van Wesselman op zich heeft genomen.

Bij het bedrijf werken circa 150 medewerkers die vanuit haar vestigingen in Eindhoven en Helmond ondernemingen ondersteunen in elke fase van hun bestaan, van start-up tot multinational en van familiebedrijf tot corporate.

Bij de zoektocht naar een nieuwe IT partner hield Wesselman haar aandacht sterk gericht op de aanwezigheid van de cultural fit met haar eigen organisatie. Vanaf de eerste contacten was er sprake van een duidelijke klik tussen Wesselman en Ictivity, wat de opmaat bleek voor een zeer prettige samenwerking. Die samenwerking wordt vooral gekenmerkt door de wederzijdse openheid en transparantie in denken en handelen.

Totale ontzorging
Sinds september verzorgt Ictivity het werkplek- en netwerkbeheer van Wesselman, inclusief securitydiensten en het beheer van de public cloud (Microsoft Azure) omgeving. Daarnaast wordt de inrichting van Teams/SharePoint geoptimaliseerd. Om de medewerkers van Wesselman functioneel te ondersteunen in het gebruik van Microsoft 365, gaat Wesselman gebruik maken van een IT-adoptieprogramma en krijgen de medewerkers van het bedrijf toegang tot het online leerportaal KennisHub en persoonlijke ondersteuning van Ictivity’s unieke eCoach dienstverlening. Verder levert Ictivity operationele ondersteuning via haar ServiceCenter en is er periodiek een support engineer op de locaties van Wesselman aanwezig om waar nodig een helpende hand te bieden.

Erik Jasper Noll, directeur-vennoot van Wesselman over de nieuwe samenwerking: “Wesselman heeft vanaf het begin een goede klik met Ictivity. De gesprekken lopen – vanaf de aanvang van het project – goed. Het contact is warm, maar zakelijk. We hebben reeds de toegevoegde waarde van de organisatie ondervonden en kijken uit naar onze verdere samenwerking!” 

Perry Ansems, accountmanager bij Ictivity: “Vanaf het eerste moment was duidelijk dat Wesselman en Ictivity bij elkaar passen. Het feit dat de offerte pas in de laatste fase van het selectieproces aan de orde kwam en min of meer een formaliteit leek, zegt alles over de volwassenheid van Wesselman op het gebied van dienstverlening. Zij snappen immers vanuit hun eigen business als geen ander wat dienstverlening en partnership inhouden.”

We zijn blij met deze mooie nieuwe samenwerking!

Ondertekening van de overeenkomst door Erik Jasper Noll, directeur-vennoot van Wesselman en Wilbert van Beek, algemeen directeur Ictivity.