IT-beheer op locatie

Innovaties binnen de ICT volgen elkaar in een rap tempo op. Dit gecombineerd met de toenemende wensen en eisen van de eindgebruiker die any place, any time, any where veilig wil werken met zijn applicaties, zorgt ervoor dat de werkzaamheden van een beheerder voortdurend wijzigt. Maar voordat de eindgebruiker kan werken zoals hij wenst, gebeurt er een heleboel aan de achterkant van de IT-omgeving om dit prettig, veilig en vooral ook beheersbaar in te regelen. Een andere factor is veranderende regelgeving die doorgevoerd moeten worden. Denk aan het nemen van extra security maatregelen. Dit alles zorgt voor een aanhoudende en een continu wisselende workload die altijd in beweging is. Dat vraagt om flexibele beheerders die hun kennis up te date houden, nieuwe ontwikkelingen omarmen en eigenlijk de vraag van de klant net voor zijn en zelf een voorstel doen.

Een IT-omgeving wordt vaak ongemerkt up to date gehouden. Werkplek-, systeem-, applicatie- en netwerkbeheerders zorgen gezamenlijk met de interne adviseurs of projectleiders voor een prettige gebruikerservaring. Dit vereist niet alleen dat de nodige technische kennis up to date is, maar ook inzicht in de wensen van de eindgebruiker. Het aansluiten op de business is daarbij essentieel. Daarom is een goede samenwerking tussen management, beheer, support en de eindgebruiker cruciaal. Wie wil wat, waarom en wanneer? Om alle wensen en eisen op elkaar te laten aansluiten zal er goed gecommuniceerd moeten worden tussen alle betrokkenen en verantwoordelijkheden afgestemd en verdeeld moeten worden. Een beheerder moet kunnen adviseren en een adviseur of projectleider moet zich inleven in een beheerder, ook na een  migratie of implementatie.

IT-beheer uitgevoerd door specialisten

Ictivity is specialist in IT-beheer. Onze werkplek-, systeem-, applicatie- en netwerkbeheerders zorgen voor een prettige gebruikerservaring op jouw kantoor. Al onze beheerders zijn op de hoogte  van de laatste ontwikkelingen en nemen kennis en ervaring mee naar elke opdrachtgever. Onze IT-specialisten werken vaak samen binnen een opdracht of project. Ze zijn gecertificeerd en hebben veel praktijkervaring binnen allerlei IT-omgevingen en branches. Ook volgen ze diverse soft skills trainingen (Ictivity Academy), zodat ze de wensen van de eindgebruiker, de business en de techniek met elkaar kunnen verenigen. Vaak is de manier waarop ze hun werk doen net zo belangrijk als de parate kennis. Een beheerder die dat allemaal in kan zetten bij onze opdrachtgevers, past in het team van Ictivity Staffing en noemen we dan ook met trots een Ictiviaan.

Ictivity weet altijd een perfecte match te vinden voor onze vraag naar tijdelijke ICT ondersteuning, zelfs wanneer wij snel tijdelijke invulling nodig hebben. Het niveau van de professionals van Ictivity is hoog, waardoor de inwerkperiode kort is en wij snel profijt hebben van de gedetacheerde medewerker.

Raymond van Kooten, Coördinator ICT, ISHW
Dave van de Port
Meer weten?

Dave van de Port, Sales Consultant

Stuur een e-mail