Detachering

Flexibele of tijdelijk inzetbare systeembeheerders

Direct extra capaciteit of ondersteuning van jouw team!

Vind de perfecte match
Direct inzetbare capaciteit

Direct inzetbare capaciteit

Binnen drie weken versterking in jouw team. Speciaal opgeleide IT-specialisten staan klaar om te starten.

Passend bij team & opdracht

Passend bij team & opdracht

Dat is de winnende combinatie voor het behalen van resultaat. Daarom gaan wij verder dan alleen een CV-match.

Zorg voor je dagelijkse IT beheer

Zorg voor je dagelijkse IT beheer

Onze professionals dragen zorg voor het dagelijkse beheer van je IT-omgeving én de optimalisatie hiervan.

Kies voor flexibiliteit!

Het beheren van een complexe IT-infrastructuur kan uitdagend zijn. Het vereist diepgaande kennis, vaardigheden en ervaring om je systemen soepel te laten draaien en te zorgen voor maximale beschikbaarheid en beveiliging. Onze systeembeheerders zijn professionals met bewezen expertise in het beheren en onderhouden van diverse IT-omgevingen.

Of je nu tijdelijke ondersteuning nodig hebt voor een specifiek project, je team wil versterken tijdens drukke periodes of een volledige outsourcingsoplossing zoekt, wij hebben de juiste systeembeheerders voor je beschikbaar. Deskundig en op de hoogte van de nieuwste technieken helpen ze jouw organisatie digitaal vooruit. Onze systeembeheerders zijn Microsoft gecertificeerd en dankzij de de opleidingen binnen de Ictivity bootcamp extra breed georiënteerd. Profiteer van de flexibiliteit om de benodigde capaciteit aan te passen aan de veranderende behoeften binnen je organisatie.

Expertises van onze systeembeheerders

Windows Server 2012/2016 | Microsoft Azure | Microsoft 365  | Intune | VMWare | ITIL V3

Azure badge Microsoft 365 badge ITIL badge Microsoft MTA badge
Vind de perfecte match

Direct inzetbare versterking in 5 stappen

 1. 1

  Inventarisatie

  De behoefte aan extra, tijdelijke, ondersteuning op je IT-afdeling ontstaat door allerlei redenen. Samen met onze specialist, Dave, stellen we je behoefte vast.

 2. 2

  Matching

  Ictivity gaat met haar matching verder dan andere IT-dienstverleners! Zo letten wij, naast de match op technische vaardigheden, ook op teamcultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden. Hierdoor weten we welke kandidaat perfect past binnen het team en de opdracht. Direct de juiste persoon op de juiste plaats, daar houden wij van!

 3. 3

  Kennismaking

  Uiteraard krijg je de gelegenheid om jouw nieuwe medewerker te leren kennen. Tijdens dit gesprek kun je de ervaring, vaardigheden en persoonlijkheid van de systeembeheerder beoordelen en bepalen of er een goede klik is.

 4. 4

  Aan de slag

  We zorgen ervoor dat jouw extra systeembeheerder snel vertrouwd raakt met de specifieke systemen, processen en procedures van jouw organisatie. Dit stelt hem in staat om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan.

 5. 5

  Evaluatie

  We blijven gedurende de detacheringsperiode nauw contact houden om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en eventuele vragen of wensen snel kunnen worden ingevuld

Detachering à la Ictivity: klantbelang vóór winstmaximalisatie

detachering-horst-aan-de-maas“Cv-schuivers zijn er genoeg onder detacheerders”, concludeert Maas. “Wij hebben Ictivity leren kennen als een club die het klappen van de zweep kent op het gebied van IT-ontwikkeling en –beheer, en snel levert. Ze hebben nog nooit een persoon gestuurd die niet matcht!”

Bekijk case

Dave van de Port

Vind de perfecte match

Dave van de Port, Sales consultant, beantwoordt al jouw vragen.

 • Vind de juiste match
 • Stel al je vragen
 • Ontvang een offerte
Neem contact op met Dave