IT Flexpool

De samenstelling van je IT-afdeling kan elk moment veranderen door uitbreiding/inkrimping van uw omgeving, interne projecten, verloop of ziekte. Dit kan je eigen medewerkers soms extra belasten, maar als dit een lange periode betreft dan zal er een (vaak tijdelijke) oplossing moeten zijn waardoor de voortgang van IT niet in het gedrang komt. Kies je voor onze flexpool oplossing, dan mag je verwachten dat wij per branche een team IT-ers hebben klaarstaan die kan helpen voor zo lang dat nodig is.

Vaak lossen we ad-hoc inzet op met een team van mensen, zodat wij niet van slechts één medewerker afhankelijk zijn. Zo hebben we een Overheid-, Zorg-, Onderwijs- en Zakelijk flexpool team. Doordat zij veel ervaring hebben binnen bepaalde branches, hebben ze weinig inwerktijd nodig en zijn ze dus snel van toegevoegde waarde op uw afdeling. Deze medewerkers kunnen fulltime, maar ook parttime worden ingezet, zodat de behoefte flexibel wordt ingevuld. En valt onverhoopt onze eigen medewerker uit, dan wordt dit opgevangen door een collega in diezelfde poule.

Flexpool biedt ervaren specialisten voor Gemeente Tilburg

"Onze mensen in de Flexpool hebben actuele kennis van gemeentelijke IT-organisaties, dit gecombineerd met de kennis vanuit onze partnerstatussen met uiteenlopende leveranciers, maakt dat we direct van toegevoegde waarde zijn voor de gemeente.”

Bekijk case
Dave van de Port
Meer weten?

Dave van de Port, Sales Consultant

Stuur een e-mail