IT& ICT Detachering

De behoefte aan extra, tijdelijke, ondersteuning op je IT-afdeling ontstaat door allerlei redenen. In elk van deze situaties wil je kunnen terugvallen op een betrouwbare staffingpartner die snel ervaren IT-professionals kan inzetten voor zo lang je dat wenst. Of het nu gaat om detachering in de vorm van ondersteuning op uw servicedesk, bij het beheer van de IT-omgeving of het ondersteunen bij (complexe) implementaties of projecten. Naast de reguliere vraagstukken bij ziekte, vakantievervanging of behoefte aan extra specialistische kennis, detacheren we ook met regelmaat bij klanten die voor co-sourcing hebben gekozen. Wij zorgen voor een goede match op technisch, maar ook op persoonlijk vlak. De klik met de medewerkers en communicatieve skills zijn immers net zo belangrijk.

Ictivity gaat met haar matching verder dan andere IT-dienstverleners! Wij geloven niet in het simpelweg doorschuiven van CV’s die op het eerste oog wel passen, maar verdiepen ons echt in je organisatie. Zo letten wij, naast de match op technische vaardigheden, ook op teamcultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden. Hierdoor weten we welke kandidaat perfect past binnen het team en de opdracht. Dat bespaart tijd, omdat je geen gesprekken hoeft te voeren met mensen die niet goed bij je organisatie passen. Direct de juiste persoon op de juiste plaats, daar houden wij van!

We kunnen je op diverse manieren ondersteunen bij de tijdelijke inhuur van ICT-professionals. Denk hierbij aan floorwalking, werkplekondersteuning, servicedesk, systeembeheer, applicatiebeheer, netwerkbeheer, afdelingsmanagement, maar ook aan IT-professionals die de IT-afdeling kunnen verbeteren door het uitvoeren van projecten of het aanpassen van werkwijzen, processen en cultuur.

Onze medewerkers ondersteunen verschillende typen opdrachtgevers, waardoor zij kennis hebben van diverse branches met de daarbij horende marktbewegingen, werkwijzen, cultuur en meest gebruikte technieken en applicaties. Door hun gevarieerde kennis en ervaring op technisch, maar zeker ook op het gebied van soft skills en communicatieve vaardigheden, kijken zij verder dan alleen de uitvoering van het vraagstuk. Waar gewenst komen ze met verbetervoorstellen en bieden een toegevoegde waarde op het gebied van advisering, coördinering en het signaleren van efficiencyslagen. Zo kunnen zij vaak op korte termijn quick wins aanbrengen. Welke afdeling wil er nu niet slimmer, efficiënter en prettiger werken?

Voor specialistische vraagstukken kan een beroep gedaan worden op de expertise van de overige teams binnen Ictivity en de 130 collega’s die intensief met elkaar samenwerken.

Zowel voor overheid als voor de zorgsector heeft Ictivity de beschikking over een eigen branchespecifieke flexpool. Deze specialisten binnen deze flexpool worden speciaal opgeleid en beschikken over kennis van specifieke applicaties en vraagstukken die spelen binnen de branche. Hierdoor ben je verzekerd van een korte inwerkperiode en is de extra capaciteit meteen inzetbaar!

Kennisgebieden

  • Helpdeskmedewerkers
  • Werkplekbeheerders
  • Systeembeheerders
  • Netwerkbeheerders
  • Interim ICT managers
  • Incidentcoördinatoren
  • Projectleiders
  • Projectmanagers
  • Software ontwikkelaars

De kwaliteit, gedrevenheid en klantgerichtheid van de medewerkers van Ictivity heeft de de vraagstelling van WeerOnline & Zoover zeer goed aangevoeld en ingevuld. Vanuit deze invulling zijn wij in staat gesteld om een volgende stap te maken in onze interne automatisering en te kunnen integreren bij onze zusterorganisatie HolidayCheck in Zwitserland.

Jan Luis, Head of Finance & Control, Zoover & WeerOnline
Dominique Frison - IT & ICT advies
Meer weten?

Dominique Frison, account manager

Stuur een e-mail 088-4284848