Creëer evenementen in de Hub
Vanaf nu is het mogelijk om, naast nieuwsberichten en kennisitems, ook evenementen te publiceren in het Omnia portaal. Nodig collega’s uit voor een fysiek, online of hybride evenement, bijvoorbeeld voor trainingen, personeelsuitjes, sportactiviteiten, workshops, of andere activiteiten die op de agenda staan.

Aanmaken van evenementen binnen
Een evenement maak je eenvoudig aan binnen De Hub, hét centrale punt voor de nieuwsvoorziening in je digitale werkplek. Bij het opmaken van een event heb je dezelfde uitgebreide mogelijkheden als bij berichten en kennisitems, waaronder het gebruik van kolommen en afbeeldingen. In het evenement kun je aangeven of het een online, fysiek of hybride evenement is, het aantal beschikbare plekken weergeven, een datum publiceren tot wanneer iemand zich kan aanmelden en of het een betaald evenement is. Zo kun je jouw uitnodiging volledig aanpassen aan jouw specifieke wensen.

Evenementen toevoegen aan Hub in Omnia portaal

Direct in de agenda
Als iemand zich aanmeldt voor het evenement, dan wordt deze direct aan de Outlook agenda toegevoegd. Is er een locatie opgegeven, dan kan de deelnemer hierop klikken en wordt Google Maps geopend. Wijzigingen van het evenement worden ook automatisch bijgewerkt. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de juiste informatie over het event én locatie. Wel zo handig!

Tip!
Vergeet niet de evenementen feed toe te voegen aan de digitale werkplek in een layout naar keuze. De evenementen worden ook getoond in de Activiteiten Feed rechtsboven in je digitale werkplek (het belletje). Zo blijven je medewerkers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, dus ook evenementen.

Reageren op felicitaties
In deze Omnia update hebben we ook een leuke nieuwe functionaliteit toegevoegd aan de verjaardagen. Het is altijd leuk felicitaties voor je verjaardag te ontvangen, maar hier kon je in je digitale werkplek als jarige niet op reageren of collega’s bedanken. Tot nu! Vanaf nu is er de mogelijkheid te reageren met diverse emoticons.

Benieuwd hoe je van de digitale werkplek een sociaal intranet maakt?