Een half jaar geleden werd de ‘Hub’ gelanceerd binnen Omnia, een centrale plek om nieuws en kennisitems binnen je organisatie te delen. Een veel gestelde vraag was om artikelen bovenaan een categorie vast te kunnen zetten. Die optie is toegevoegd! Vanaf nu is het mogelijk om vijf artikelen binnen een categorie in de kennisitems bovenaan de pagina vast te pinnen. Zo worden artikelen over bepaald thema die je extra aandacht wil geven beter gevonden en gelezen. Medewerkers hebben hiermee altijd inzicht in de belangrijkste artikelen die voor hun relevant zijn.

Vastpinnen artikelen in Omnia

Verbeterde gebruikerservaring
Iedere update worden er nieuwe features toegevoegd waarmee de gebruikerservaring verbeterd wordt. Zo is het vanaf deze update nog makkelijker om nieuwe documenten aan te maken, te verplaatsen of een selectie te maken in de Documenten App. Om te zorgen dat je nog e-mails sneller terug kan vinden, zijn  de filtermogelijkheden in de e-mail app uitgebreid met ‘attachments’. Tot slot is er een edit button toegevoegd in de mobile app.

Filter op attachments in Omnia

Bovenstaande features zijn de belangrijkste vernieuwingen in deze update. Maar er is meer. Voorheen konden beheerders namelijk niet kiezen in welke kleur de tekst en iconen werden getoond en werd de tekstkleur binnen Omnia automatisch gekozen op basis van de achtergrondkleur. Dit kwam de leesbaarheid niet altijd ten goede, vandaar dat de beheerder dit nu zelf makkelijk kan aanpassen in de Brand Settings.

Meer weten over Omnia? Neem contact met ons op!