Global Search vernieuwd
In deze release hebben we een verbetering doorgevoerd in de zoekfunctie binnen het Omnia portaal, ook wel de ‘Global Search’ genoemd. Vanaf nu krijg je bij een zoekopdracht jouw top categorieën te zien, afhankelijk van jouw eigen klikgedrag en waar jij het meest geïnteresseerd in bent. Deze categorieën zullen zich met de tijd aanpassen aan de interesse en het zoek- en klikgedrag. Op deze manier wordt de digitale werkplek steeds adaptiever. Kortom, een omgeving die zich aanpast aan de behoeften en voorkeuren van de gebruiker en automatisch de meest relevante informatie toont op basis van wat de gebruiker nodig heeft.

Zermelo, NedapONS en Magister
De weekviews van de Zermelo en de NedapONS integratie zijn onder handen genomen en hebben een duidelijkere, modernere en intuïtievere opmaak gekregen. Ook zijn we begonnen aan de Magister integratie. De komende release hopen we hier meer over kunnen vertellen.

E-mail en documenten app
Hier hebben we een aantal kleine, maar vaak gevraagde, features doorgevoerd en de navigatie tussen de folders in de documenten app verbeterd.

Nieuwsitems maken in De Hub
In De Hub kun je belangrijke informatie delen door middel van kennisitems en mededelingen. Op deze manier is deze informatie altijd te vinden direct in het portaal en vergroot je de interactie tussen je medewerkers. In de vorige release vertelden we al dat we gewerkt hebben aan meer opmaakmogelijkheden van kennisitems en mededelingen. Benieuwd hoe je de digitale werkplek omturnt tot een sociaal intranet?