Vanaf januari 2015 kunt u nu ook bij Ictivity Training in Eindhoven terecht voor uw Pearson VUE examens.

Wanneer u een examen boekt bij Pearson VUE dient u de keuze te maken waar u dit examen wilt afleggen. Indien u nog niet eerder bij Pearson Vue een examen heeft geboekt, dan dient u zich eerst te registreren op de website van Pearson VUE.

Tot 30 december 2014 is het nog mogelijk om bij ons uw Prometric examens in te boeken. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken?
Klik dan op de website van Prometric.

Voor de volledigheid:
Vanaf 4 september 2014 kunt u voor het afleggen van uw Microsoft examens bij zowel Prometric als Pearson VUE terecht. Vanaf 1 januari 2015 alleen nog maar bij Pearson VUE.

In de overgangsperiode kunnen ongebruikte Prometric Microsoft examenvouchers die gekocht zijn voor 4 september worden gebruikt voor het inboeken bij zowel Pearson VUE als Prometric. Dit is mogelijk tot en met 31 december 2014.

Indien de vouchers tussen 4 september en 21 december 2014 zijn gekocht dan zijn ze alleen nog maar inzetbaar bij Prometric.

Is een voucher ongebruikt en nog niet verlopen? Dan kan deze vanaf 01 januari 2015 worden ingezet om een examen in te boeken bij Pearson VUE.

Wie is Pearson VUE?
Pearson VUE is een bekende en wereldwijd opererende organisatie op het gebied van examens, testen en assessments. Pearson Vue hanteert hiervoor diverse testmethodieken en neem jaarlijks meer dan 14 miljoen examens af in meer dan 4.500 testcenters in 175 landen. Pearson VUE is een onderdeel van Pearson, ’s werelds grootste learning bedrijf met meer dan 40.000 medewerkers over de hele wereld. Zij verzorgen onder meer examens voor Microsoft, Aruba, CompTIA, VMware, HP, Citrix en Cisco.