Het zal u niet verbazen dat het gebruik van videoconferencing voor ‘vergaderen op afstand’ uw organisatie enorme besparingen oplevert in termen van tijd en geld. En dat ook nog eens zonder dat u concessies doet aan de wezenlijke beleving van ‘face to face’ communicatie.

Ictivity ziet videoconferencing als één van de ‘quickwins’ voor organisaties die meerdere locaties hebben, telewerkers en/of medewerkers die binnen een keten nauw samenwerken met andere organisaties. Door minder te reizen zijn vergaderingen efficiënter in te passen in de steeds meer onder druk staande agenda’s. Met te realiseren terugverdientijden van minder dan een jaar zou iedere organisatie moeten nadenken welke bijdrage videoconferencing in zijn/haar organisatie kan leveren aan kostenbesparing.

Voor het bedrijfsleven, klein en groot, zijn naast kostenbesparing ook beter en sneller contact met personeel, leveranciers en klanten essentieel voor de bedrijfsvoering.

In iedere organisatie zijn er diverse toepassingen voor videoconferencing te ontdekken. Ook in uw organisatie.

Kennis en ervaring

De consultants en adviseurs van Ictivity hebben ruime ervaring met videoconferencing vraagstukken. Zij zijn dan ook de aangewezen personen om hierover te sparren. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:
telefoon: 088 – 428 48 48
mail: [email protected]

Auteur:Robbert Hoendervanger ([email protected])