Beste relatie,

In samenwerking met Dupaco en F-Secure nodigen wij u graag uit voor het F-Secure event: Inside the criminal mind op 10 mei 2012 te Voorthuizen.

De meeste bedrijven en consumenten hebben zich in de loop der tijd weten te beschermen tegen virussen en malware. Toepassingen van anti-virus oplossingen zijn dan ook een normale verschijning geworden.

Maar achter de schermen woedt een constante en steeds heviger wordende strijd tussen kwaadwillende individuen en anti-virus bedrijven. Berichten over die cyber-oorlog komen steeds vaker bovendrijven, waarbij cases zoals Stuxnet, Digi-notar en Hackers Anonymous zelfs in het nieuws verschijnen. Ook worden mensen steeds vaker en meer persoonlijk geraakt door phishing en malware uitbraken. De strijd wordt steeds heviger en verplaatst zich van hobbyisten naar criminele bendes en zelfs overheden.
F-Secure is een van de bedrijven die zich midden in de strijd tegen cybercrime bevindt en werkt nauw samen met overheidsinstanties als Interpol en de FBI. Op 10 mei a.s. biedt F-Secure u een kijkje in de keuken van de F-Secure Labs, waarbij wij ingaan op de geschiedenis en toekomst van cyber bedreigingen en de strijd daartegen.

Onder de sprekers o.a. Mikko Hyppönen, Chief Research Officer F-Secure Labs. Hij behoort tot de top 50 meest belangrijke mensen op het web en is dagelijks betrokken bij cyber crime. http://youtu.be/cf3zxHuSM2Y

Na deze dag zult u anders aankijken tegen dat kleine stukje anti-virus software wat ongetwijfeld op uw systemen draait!

Graag tot 10 mei!