Eindhoven, 22 november 2011

Ictivity Training, onderdeel van De Ictivity Groep, heeft voor Scense, leverancier van next-generation workspace management oplossingen, een Praktisch Beheer training ontwikkelt.

Door de snelle groei van de Scense User Workspace Management oplossing is er een toenemende vraag ontstaan naar een praktijkgerichte training. Scense en Ictivity hebben hiervoor de handen ineen geslagen en komen nu samen met een Scense Praktisch Beheer training.

Toine van Eijk, Directeur Ictivity Trainingen BV:
“Door de intense samenwerking met Scense zijn we erin geslaagd om deze Praktisch Beheer training te ontwikkelen. De Scense Workspace Management Praktisch Beheer training is een klassikale training, afgestemd op het dagelijks beheer, aangevuld met best practice voorbeelden en hands-on praktijk opdrachten. Door een uitgekiende balans tussen theorie en praktijk kan de deelnemer zijn verkregen vaardigheden direct toepassen in de dagelijkse praktijk. ”

Marcel Mayer, Partner Sales Manager Scense:
“Scense heeft in 2011 een behoorlijk aantal stappen gemaakt in de Nederlandse markt. Naast het optekenen van een 15-tal partners met de juiste focus zijn ook tientallen klanten gemigreerd naar onze User Workspace Management oplossing. Met dit groeiend aantal partners en eindgebruikers is ook de vraag naar een (1 daagse) hands-on training gestegen. Wij zijn verheugd dat deze in samenwerking met Ictivity Training er nu is gekomen. Scense is er blij mee, om deze workshop via onze partners aan onze huidige en nieuwe eindgebruikers aan te kunnen bieden”