Rotterdam, 14 augustus 2012

Applicatie Beschikbaarheid is waar het vandaag de dag om draait. Dit beperkt zich niet tot de daadwerkelijke installatie van applicaties of het beheer van snelkoppelingen binnen locked-down desktop omgevingen. Applicatie beschikbaarheid omvat het gehele proces rondom de lokaal geïnstalleerde of gevirtualizeerde applicatie: de distributie, de installatie, de configuratie, het beheer, de interoperabiliteit en de personalisatie van software op alle typen Pc’s. Ook in een BYOD omgeving, waarbij gebruikers hun eigen laptop meenemen naar omgevingen waar SBC en VDI niet voorkomen, om wat voor reden dan ook.

Door middel van de inzet van onderstaande unieke Scense features in een bestaande SCCM of Landesk omgeving, brengen we het gehele applicatie en workspace proces onder controle, waarbij de gebruiker de vrijheid ervaart die hij vandaag de dag eist, de IT afdeling op verzoek kan faciliteren en de organisatie de werkplekkosten verder kan verlagen:

 • Adaptive Installer
  – Conflict vrij en real time installeren van applicatie packages, zonder regressietesten
 • Dynamic Application Control
  – Context adaptieve distributie en beheer van alle typen applicaties inclusief gerelateerde componenten
 • Live Profiles
  – Platform en infrastructuur onafhankelijk beheer van gebruikersprofielen
 • Interoperabiliteit
  – Virtuele en lokaal geïnstalleerde applicaties simpel met elkaar laten samenwerken, zonder programmeer ervaring

Scense biedt per vandaag haar Scense “VAP 4 SCCM” en “VAP 4 LanDesk” aan via haar partners tegen een sterk gereduceerd tarief. Meer weten? Maak een afspraak met De Ictivity Groep