Er zijn weer verschillende nieuwe leermodules beschikbaar in de bibliotheek van het online leerportaal KennisHub. Het doorlopen van deze leermodules kan simpelweg door de Ictivity KennisHub op te starten en een selectie te maken in de bibliotheek. Er kan hierbij gebruik gemaakt worden van zoektermen om het zoeken naar specifieke leermodules wat gemakkelijker te maken.

Gemakkelijk taken plannen met Microsoft Planner
Microsoft plannerWerk je veel samen met collega’s en maak je nog gebruik van een actielijst op papier? Dan is het tijd om eens te kijken naar de Microsoft Teams Planner app. Met deze app kun je taken toekennen aan jezelf, een collega of een extern contactpersoon en kun je de voortgang overzichtelijk monitoren. Om je snel op weg te helpen zijn er 6 instructievideo’s beschikbaar (max. 9 minuten). De zoekterm in KennisHub is ‘Planner’.

Nieuwe functies in Microsoft Teams
Microsoft TeamsDe ontwikkelingen in Microsoft Teams gaan supersnel. Wij hebben een selectie gemaakt hoe je de nieuwe mogelijkheden efficiënt kan inzetten voor jouw werk. Binnen 10 minuten ben je op de hoogte met deze micro-leermodules. De zoekterm voor deze modules is ‘Nieuw in Teams’.

Microsoft Teams voor eigenaren
Microsoft TeamsHoe maak je als organisatie een goede start met Microsoft Teams? Belangrijk hierbij is dat Team-eigenaren goed op de hoogte zijn van de do’s en dont’s. Als Team-eigenaar word je bijvoorbeeld gevraagd om een nieuw team aan te maken. Maar moet dit een privé of openbaar team zijn? En mogen leden zelf tabbladen en apps toevoegen? Het antwoord op deze vraag en nog veel meer vragen vind je in de (micro) e-learnings. De zoekterm die gebruikt kan worden is ‘Teams voor eigenaren’.

Tips & Tricks Windows 10
Windows 10Microsoft heeft nieuwe functies toegevoegd aan Windows 10. Wij hebben enkele interessante Tips en Tricks gebundeld in instructievideo’s:
• Een schermafbeelding maken van een gedeelte van het scherm in Windows 10
• Favoriete websites toevoegen aan het Windows 10 startmenu
• Je scherm delen voor hulp op afstand in Windows 10 met de app Quick Assist
• Notities maken in de Windows 10 app ‘Plaknotities’
• Snel wisselen tussen programma’s en vensters in Windows 10
De zoekterm voor deze leermodule is ‘Windows 10’.

Op een veilige manier werken met je digitale middelen
IT security dienstverleningCybercriminaliteit is nog nooit zo sterk gegroeid. Dus is het van belang dat je op een veilige manier met digitale middelen kunt omgaan. In deze e-learning leer je wat digiveiligheid inhoudt, wat cybercriminaliteit is en hoe je dit tegen kunt gaan. We leggen uit hoe cybercriminelen te werk gaan, hoe je verdachte omstandigheden kunt herkennen en wat je kunt doen als je toch slachtoffer bent geworden van cybercriminaliteit. De zoekterm die gebruikt kan worden is ‘digitale veiligheid’.

Wil je meer weten over het online leerportaal KennisHub? Alle informatie vind je hier of vraag gratis een demo aan!