Sneller informatie vinden met handige live tegels in Omnia

Een live tegel geeft op een eenvoudige manier informatie weer in je digitale werkplek die ‘real-time’ afkomstig is uit achterliggende bronsystemen. Dit maakt het voor sommige handelingen niet langer nodig om een losse applicatie te openen. De informatie die je nodig hebt verschijnt direct op je workspace!

In Omnia Workspace zijn een aantal nieuwe live tegels toegevoegd van applicaties die veel binnen het bedrijfsleven en de zorg gebruikt worden.

AFAS live tegels
Met de nieuwe AFAS live tegels kun je taken en signalen uit AFAS direct in Omnia zien en openen. Deze zijn volledig op jou en je werk gepersonaliseerd. Zo kan de afdeling Finance bijvoorbeeld in de takenapplicatie de openstaande declaraties bekijken, terwijl Facilities kan zien wanneer zij een medewerker moeten voorzien van een laptop of auto. Een voorbeeld van meldingen in de Signalen live-tegel is een melding van een jubilaris voor HR of een melding voor Finance als een debiteur een bepaald saldo aan openstaande posten heeft bereikt.

AFAS live tegel in Omnia Workspace

NEDAP Ons live tegels
Een handige toevoeging voor medewerkers in de zorg: de Nedap Ons live tegels. Deze nieuwe live tegels geven jouw planning en patiënten/cliënten informatie weer. In één oogopslag kun je jouw planning voor de dag direct vanuit je werkplek bekijken en cliënteninformatie zoeken, zonder dat je de volledige applicatie hoeft te openen. Als je op een cliënt klikt, opent het Nedap Ons programma en ben je meteen in het juiste cliëntendossier.

‘Mijn planning’ geeft een weergave van je afspraken met cliënten. Je kunt eenvoudig door datums navigeren met behulp van de pijlen die naar links en rechts wijzen. Deze live tiles besparen je tijd en extra handelingen, waardoor je je volledig kunnen richten op zorgtaken.

Nedap Ons live tegel in Omnia

Infoland Zenya DOC live tegel
De Zenya DOC live tegel biedt een zoekfunctie die je gemakkelijk toegang geeft tot allerlei soorten documenten, kwaliteitshandboeken en zorgprotocollen. Zo kun je bijvoorbeeld alle Vilans KICK-protocollen moeiteloos vinden en met één klik het gewenste protocol openen. Door Zenya DOC als live tegel te integreren in je digitale werkplek bespaar je tijd door minder te switchen van platform.

Infoland Zenya DOC live tegel in Omnia Workspace

De AFAS, Nedap Ons of Zenya DOC live tegel activeren voor jouw organisatie of een applicatie die je graag in de workspace zou willen terugzien? Neem contact met ons op!