We hebben weer een aantal leuke nieuwe modules toegevoegd aan het online leerportaal KennisHub. Wat is er allemaal nieuw in september? Lees snel meer!

Nieuw in Teams
De ontwikkelingen in Microsoft Teams gaan supersnel. Wij hebben een selectie gemaakt hoe je de nieuwe mogelijkheden efficiënt kan inzetten voor jouw werk. Binnen 10 minuten ben je op de hoogte met deze micro-leermodules. De zoekterm voor deze modules is ‘Nieuw in Teams’.

Nieuw in teams kennishub

Nieuw in Excel Online
Ook de ontwikkelingen van andere Microsoft producten gaat ontzettend snel, zo ook bij Excel Online. Wij hebben een selectie gemaakt welke nieuwe functies er zijn en hoe je de nieuwe mogelijkheden efficiënt kan inzetten voor jouw werk. Binnen 5 minuten ben je op de hoogte met deze micro-leermodule. De zoekterm voor deze modules is ‘Nieuw in Excel Online’.

Maak van je stem een krachtige tool
Bij het overbrengen van je boodschap speelt je stemgebruik een essentiële rol. Hoe je iets zegt maakt veel uit voor hoe de ontvanger jouw boodschap interpreteert. In deze microlearning leer je welke onderdelen belangrijk zijn bij het overbrengen van je boodschap. Te vinden onder het kopje ‘Ontdek’, met de zoekterm ‘Maak van je stem een krachtige tool’ onder het thema Marketing.

Talent voor conflictmanagement
Conflicten op werk, ze kunnen je veel opleveren, maar als je ze niet goed kunt managen kunnen ze alleen maar kwaad. Zonde, want door goed conflictmanagement in te zetten is dit allemaal verleden tijd. In deze microlearning leer je hoe je dat moet doen en wat de voordelen ervan zijn. Te vinden onder het kopje ‘Ontdek’, met de zoekterm ‘Talent voor conflictmanagement’ onder het thema Teamwork of Persoonlijke effectiviteit.

Mindfulness kennishub

Geen stress door mindfulness
Mindfulness zweverig? Helemaal niet! In deze microlearning leer je wat de voordelen van mindfulness zijnen leer je hoe laagdrempelig kunt beginnen met mindfulness. Te vinden onder het kopje ‘Ontdek’, met de zoekterm ‘Mindfulness’ onder het thema Persoonlijke effectiviteit.

Wil je meer weten over het online leerportaal KennisHub? Alle informatie vind je hier of vraag gratis een demo aan!