Er zijn weer nieuwe leermodules toegevoegd in het online leerportaal KennisHub in oktober. Deze maand richten we ons specifiek op Microsoft leermodules. We zorgen dat je weer helemaal kennis up-to-date is met deze drie nieuwe leermodules!

De basis van Microsoft Forms, voor vragenlijsten of polls
In deze interactieve video leer je hoe je Microsoft Forms kunt inzetten, zowel als los programma als gekoppeld aan een Microsoft Teams vergadering. Met Forms kun je, door middel van enquêtes, polls en toetsen, gemakkelijk de gegevens vastleggen die je nodig hebt. Onder het kopje ‘Ontdek’ van de KennisHub zoek je op ‘Basis van Forms’.

Nieuw in Forms
Binnen Microsoft Forms gaan de ontwikkelingen snel, om nog meer uit je vragenlijsten en quizzen te halen. In deze korte leermodule leer je welke nieuwe features er toegevoegd zijn en hoe je deze kunt inzetten in de dagelijkse praktijk. Onder het kopje ‘Ontdek’ van de KennisHub zoek je op ‘Nieuw in Forms’.

Excel, Word, Outlook en PowerPoint van basis tot gevorderd
Wil jij een goede basis hebben om te werken met Excel, Word, Outlook of PowerPoint of ben je opzoek naar een specifieke functie of mogelijkheid binnen een van deze programma’s? Doorloop dan een van deze e-learningmodules.

KennisHub modules

Wil je meer weten over het online leerportaal KennisHub? Alle informatie vind je hier of vraag gratis een demo aan!