Er zijn deze maand weer nieuwe leermodules toegevoegd in het online leerportaal KennisHub. Welke dat zijn? Lees snel verder!

Laad jezelf weer op met microbreaks!
Ervaar je stress of wil je je graag wat vitaler voelen? Het inlassen van microbreaks helpt je ont-stressen of hernieuwde energie te vinden om die ene taak met focus af te ronden. In deze microlearning leer je wat microbreaks zijn en hoe je ze in kan zetten voor meer productiviteit! Om je hierbij te helpen is deze leermodule te vinden in de KennisHub (onder de Ontdekpagina met de zoekterm ‘Microbreaks’).  

Basiscursus Microsoft Teams
In de basiscursus gaan werken we met een fictieve afdeling Trainingen, waarbij de collega’s Tom, Richard en Joren met elkaar samenwerken en communiceren via Teams. Aan de hand van de verticale indeling van Teams nemen we je mee in de verschillende onderdelen, te beginnen bij Activiteit. De basis van Teams; wat is het en hoe zou je kunnen werken met Teams. Dit vernieuwde leerpad, aangepast aan de nieuwste versie van Microsoft Teams, is te vinden met de zoekterm ‘basiscursus Teams’ op de ontdekpagina van je KennisHub. 

Aandacht voor afleiding
Een collega die aan het bellen is, iemand die de glazen wast en een collega die z’n kopje koffie laat vallen: allemaal voorbeelden van afleidingen op je werk. Vervelend, want zo ben je in één klap uit je focus. In deze microlearning leer je meer over hoe je de afleidingen op werk de baas wordt, en blijft! Deze leermodule te vinden in de KennisHub (onder de Ontdekpagina met de zoekterm ‘Aandacht’). 

Elke dag fluitend naar je werk door werkgeluk
Ben jij elke dag enthousiast om naar je werk te gaan, of is het slechts een manier om geld te verdienen, zodat je in het weekend wat leuks kan doen? Werkgeluk is enorm bepalend, en juist daarom is het belangrijk dat het met jouw werkgeluk goed zit! In deze Learning Playlist ga je daarmee aan de slag, te vinden in de Ontdekpagina van de KennisHub met de zoekterm ‘fluitend’.

KennisHub