Er zijn deze maand weer nieuwe leermodules toegevoegd in het online leerportaal KennisHub. We zorgen dat je kennis weer helemaal up-to-date is!

Werken met Office online – leerpad
Met dit leerpad leer je eenvoudig welke mogelijkheden en functies je hebt in de online versies van Office, bijvoorbeeld Word Online. Waar zitten bepaalde functionaliteiten en hoe kun je ze gebruiken? Het leerpad is te vinden in de KennisHub, onder het kopje Ontdek. Vul dan de zoekterm ‘Office online’ in om het leerpad te volgen.

Daadkrachtige dagstart
Een dagstart doen kan veel voordelen hebben voor de teamsamenwerking en productiviteit. Tijd om daarmee te gaan beginnen! In deze microlearning leer je er meer over. Ook als je bekend bent met het doen van een dagstart ben je hier aan het goede adres: je krijgt nuttige tips om jouw dagstart nóg effectiever te maken! Deze module is te vinden in de ontdek-pagina van de KennisHub, onder de zoekterm ‘Dagstart’.

Pas op je passwords
Natuurlijk wil je online goed beschermd zijn maar al die wachtwoorden, hoe kun je ze ooit allemaal onthouden? In deze microlearning leer je meer over wachtwoorden en hoe je ze kunt managen, te vinden in de ontdek-pagina van de KennisHub, onder de zoekterm ‘Passwords’.

Nieuw in Forms #2
Een enquête opzetten kan best bewerkelijk zijn, zeker als je vragen ook nog moet overtypen vanuit een ander bestand. Dat kan gelukkig sneller. Kopieer vraag en antwoord eenvoudig vanuit een Word of PDF bestand in Forms met de knop Snel importeren. Wist je dat je Forms ook tijdens een Teamsmeeting kunt gebruiken? Maak je meeting interactiever met twee nieuwe vraagtypen: de Beoordeling, laat mensen stemmen over een onderwerp of de Classificatie, laat deelnemers prioriteit of een classificatie geven aan de gestelde onderwerpen. Te vinden in de ontdek-pagina van de KennisHub, onder de zoekterm ‘Forms’.

Kennishub

Wil je meer weten over het online leerportaal KennisHub? Alle informatie vind je hier of vraag gratis een demo aan!