Ook in augustus hebben we weer een aantal leuke nieuwe modules toegevoegd aan het online leerportaal KennisHub. Wat is er allemaal nieuw? Je leest het in dit artikel!

17 handige sneltoetsen voor Microsoft Teams
Kennishub augustus teamsOm nog efficiënter gebruik te maken van Teams, kun je gebruik maken van sneltoetsen. Deze combinatie van toetsen is gekoppeld aan een bepaalde actie, bijvoorbeeld snel je microfoon dempen of een nieuwe chat starten. Welke toets gebruik je voor welke functie? Dat is te vinden in dit handige overzicht, voor zowel Windows als Mac gebruikers. Te vinden onder ‘ontdek’ van de KennisHub (de bibliotheek) met de zoekterm ‘sneltoetsen’.

Je veelgebruikte mappen synchroniseren met SharePoint
Wil je vanaf je verkenner snel toegang tot je veelgebruikte SharePoint-pagina’s? Waar je de bestanden makkelijk kunt vinden? Door een aantal stappen te volgen, is dit eenvoudig te installeren. Welke stappen dit zijn, vind je in deze korte module. Te vinden in ‘ontdek’ van de KennisHub (de bibliotheek) met de zoekterm ‘veelgebruikte’.

Laat je spamfilter beter werken in Outlook
Gelukkig wordt er al veel ongewenste e-mail tegengehouden door de techniek van tegenwoordig. Nu heb je de mogelijkheid om de techniek nog beter te maken, door je spamfilter in Outlook te laten samenwerken. Hoe je dat doet, is te vinden in ‘ontdek’ van de KennisHub (de bibliotheek) met de zoekterm ‘spamfilter’.

Copy RIGHT
Het schrijven van goede teksten bepaalt het succes van je campagnes. Daarbij is het belangrijk rekening te houden met copyright en kun je niet zomaar gebruik maken van teksten van anderen. In deze microlearning leer je meer over copyright, het belang van goede teksten en krijg je tips om jezelf te verbeteren. Te vinden onder ‘ontdek’ van de KennisHub (de bibliotheek) met de zoekterm ‘Copy RIGHT’.

Spelling of speling?
In 11 korte modules krijg je antwoord op vragen als ‘Jou fiets of jouw fiets?’ of ‘Pannekoek of pannenkoek?’ Alledaagse spellingkwesties, simpel en snel uitgelegd. Te vinden onder ‘ontdek’ en selecteer bij filter thema ‘Taal’.

Kennishub augustus taal

Wil je meer weten over het online leerportaal KennisHub? Alle informatie vind je hier of vraag gratis een demo aan!