Het leerportaal KennisHub heeft een nieuwe functionaliteit: Smart Assistant. Deze op AI-gebaseerde functie is ontworpen om je te ondersteunen en inspireren bij het ontwikkelen van leercontent. Met de Smart Assistant wordt het creëren van leerervaringen nog makkelijker. De Smart Assistant analyseert de door jou gemaakte leercontent en genereert automatisch vragen of biedt bijvoorbeeld suggesties voor antwoordopties. Kortom, de perfecte manier om je leerproces naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de mogelijkheden van de Smart Assistant in KennisHub en maak leren nog boeiender en effectiever.

Een greep uit de mogelijkheden met de nieuwe Smart Assistant:

Brainstormen
Geen inspiratie voor je e-learning? Brainstorm samen met de Smart Assistant en kom tot nieuwe onderwerpen en ideeën voor je e-learning.

Aanvulling van antwoordopties
Heb je een vraag bedacht, maar weet je geen antwoordopties meer? Laat de antwoordopties genereren door de Smart Assistant.

Tekstgeneratie
Een e-learning maken kost tijd en soms moet je op weg geholpen worden. Laat de Smart Assistant bijvoorbeeld de introductie schrijven en zet zelf de puntjes op de i.

Oefenen
Zorgen dat kennis blijft hangen is een uitdaging. De Smart Assistant genereert real-time vragen op basis van de inhoud van je e-learning, zodat iedereen direct kan oefenen wat ze lastig vinden.

Tekstoptimalisatie
Schrijven kan lastig en tijdrovend zijn. Gebruik de Smart Assistant om je tekst te verbeteren, in te korten, uit te breiden of de toon aan te passen.

Koppel vaardigheden aan leeractiviteiten
Wil je weten welke leeractiviteiten bijdragen aan welke vaardigheden? De Smart Assistant koppelt jouw leeractiviteit aan de juiste vaardigheden. Zo hoef jij alleen nog de laatste check te doen!

Vragen én antwoorden
Wil je jouw e-learning compleet maken? Laat de Smart Assistant jouw e-learning afmaken met toetselementen inclusief vraag én antwoordopties.

Kennismaken met KennisHub en de Smart Assistant? Neem contact met ons op!
Smart Assistant