Nachtmerrie

Misschien herkent u zich hier in: om zo veel mogelijk gebruikerswensen in te willigen, ontstaan steeds meer deeloplossingen. Elke afzonderlijke oplossing levert een klein stukje gemak op voor bijvoorbeeld medewerkers op dislocaties en thuiswerkers. Alles bij elkaar vormt het een nachtmerrie voor u als beheerder of ICT-manager. De gebruikte of geboden oplossingen zijn van verschillende leveranciers, hebben een verschillende impact op het bedrijfsnetwerk en zijn vaak maar voor een enkel probleem aangeschaft of gemaakt. Eigenlijk wilt u zich weer bezig houden met uw kerntaak: het zo goed mogelijk beschikbaar maken en houden van het netwerk.

Voordelen moderne mobility oplossingen

•          Een flexibele geïntegreerde netwerkinfrastructuur die de doelen van uw organisatie ondersteunt.
•          Met een kleine investering een sterke verlaging van de beheerslast.
•          De gebruiker staat centraal en niet de middelen.
•          Één oplossing voor het beheer van alle functionaliteiten van en toegang tot het netwerk.
•          Een veilige en eenvoudige configuratie van toegangspunten.
•          Het beheer van rechten via één systeem.
•          Het simpel en uniform uitrollen van nieuwe delen van het netwerk.

De oplossing

Diverse fabrikanten maken stappen om dit doel te bereiken. Het volgen en beoordelen van deze fabrikanten is voor 4IP, als connectivity specialist van De Ictivity Groep, één van de voornaamste activiteiten. Door deze aanpak beschikken we altijd over meerdere fabrikanten in wat wij ons “voorkeursportfolio” noemen. Deze verzameling van oplossingen komt tot stand door ervaringen met, en onderzoek van, verschillende oplossingen. Op deze manier zijn wij, en u, ervan verzekerd dat we een goed en eerlijk advies kunnen neerleggen dat aansluit bij uw organisatie!

Kennis en ervaring

De consultants van Ictivity en 4IP  hebben ruime ervaring met mobility vraagstukken. Zij zijn dan ook de aangewezen personen om de implementatie van mobility in uw organisatie van start tot finish op de juiste manier te begeleiden. Wilt u meer weten over mobility en hoe wij samen met u tijd en geld besparing kunnen realiseren?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op:
telefoon: 088 – 428 48 88
mail: [email protected]

Auteur: Erwin van Houts ([email protected])