John Rooijackers is systeembeheerder bij de firma Uticon waar een kleine 100 medewerkers werken. John zit sinds 1992 in de ICT-branche en heeft door de jaren heen verschillende ICT-trainingen gevolgd. Onlangs heeft John bij Ictivity Training de cursus Microsoft PowerShell voor Exchange gevolgd in de vorm Individueel Begeleid Leren, een van de nieuwe leervormen van Ictivity Training.

Individueel Begeleid Leren is een innovatieve leervorm waarin de cursist zelfstandig een training doorloopt onder persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. Vooraf wordt in overleg met gecertificeerde trainers een leerprogramma opgesteld voor de cursist, waarbij de cursist zelf de duur van het programma bepaald. De leermethode biedt de stof op een leuke en effectieve manier aan, met het uitgangspunt dat de cursist alleen leert wat voor hem of haar interessant is.

“Individueel Begeleid Leren was voor mij een unieke ervaring en de begeleiding was super. Het sloot precies aan op mijn wensen en behoeften, met voor mij als bijkomend voordeel de locatie”, aldus John Rooijackers.

 Lees het volledige interview hier.