Eindhoven, 17 november 2011

Ictivity Training, onderdeel van De Ictivity Groep, is Training- en Testcentrum van European Computer Driving License (ECDL) geworden. Het Europees Computer Rijbewijs is wereldwijd met ruim 12 miljoen kandidaten in ca. 150 landen het meest gevraagde basiscertificaat voor computervaardigheid.

Van medewerkers binnen organisaties wordt steeds vaker gevraagd dat ze een bewijs van computervaardigheden kunnen overleggen. Het Europees Computer Rijbewijs is HET internationaal erkende certificaat op dit vlak. Ictivity is dit partnerschap aangegaan zodat aan haar relaties een officieel certificaat kan worden verstrekt voor examens op het gebied van Windows 7, Internet, E-mail en Microsoft Office gebruikers niveau. De trainingen en examens worden verzorgd op de training locaties van Ictivity door heel Nederland én bij de klant in-huis.

Toine van Eijk, Directeur Ictivity Trainingen BV:
“Eindgebruikers kunnen zich certificeren met het Europees Computer Rijbewijs. Dit past uitstekend bij de toenemende vraag van organisaties naar het aantoonbaar maken van de computervaardigheden van hun medewerkers. Door het aangaan van dit partnerschap in combinatie met ons totale cursusaanbod kunnen we onze relaties fullservice bedienen op het gebied van eindgebruikerstrainingen.”

Roy Osinga, Directeur ECDL:
“Bedrijven laten onnodig veel geld liggen. Kijk om je heen, voorbeelden te over. Werknemers die vele uren puzzelen op een powerpoint-presentatie, klungelen met spreadsheets of nog met 2 vingers typen. Bedrijven staan onvoldoende stil bij de gevolgen die dit heeft voor de productiviteit van hun medewerkers. Toetsing en certificering helpt bij het inzichtelijk maken en het geven van voorsprong aan mensen en organisaties. ECDL Nederland werkt graag samen met hoogwaardige trainingspartners zoals Ictivity aan het digitaal vaardiger maken van de samenleving en BV Nederland.”