Ictivity Training is door Computable uitgeroepen tot een van de populairste opleiders voor ICT-ers. Ictivity Training behaalde de eerste plaats in de categorie ‘inspelen op actuele ontwikkelingen’ en werd 5e in de overall notering. Deze waardering kregen we naar aanleiding van onderzoek uitgevoerd door Enigma Research in opdracht van Computable. Het onderzoek maakt deel uit van de Computable Career Guide.

In het onderzoek werd specifiek gevraagd naar het lesaanbod, de prijs/kwaliteit verhouding, het niveau van de docent / trainers, de actualiteit van de lesstof, de opgedane vaardigheden, de kwaliteit van de toetsing, de toepasbaarheid van de lesstof, het inspelen op  actuele ontwikkelingen, de waarde van het diploma en de overall tevredenheid.

Ictivity Training is door Computable uitgeroepen tot een van de populairste opleiders voor ICT-ers

Ictivity Training werd beloond met een 9,03 en stijgt daarmee positief uit boven het gemiddelde van 8,10 voor de opleidingsmarkt! Ictivity Training beste ICT opleider
Meer weten over wat de aanpak van Ictivity Training zo bijzonder maakt? Neem contact op of bekijk het lesaanbod voor de IT professional of de gebruikerstrainingen.