Jaarlijks reikt Zorginnovatie.nl de Nationale Zorginnovatieprijs uit; een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase. De winnaar ontvangt een geldbedrag om zijn/haar innovatie verder door te kunnen ontwikkelen.

Geïntegreerde zorg met het Omnia Partnerportaal
Het Omnia Partnerportaal van Ictivity is genomineerd voor de Nationale Zorginnovatieprijs van 2024! Met het Omnia partnerportaal zetten we in op de groeiende vraag naar geïntegreerde zorg. Met het partnerportaal hebben zorgmedewerkers, uit verschillende organisaties die gezamenlijk zorg verlenen aan een cliënt, toegang tot één centraal portaal waarin alle cliëntgegevens samenkomen. Dit leidt tot efficiëntere samenwerking, minder administratieve last én financiële besparingen. Zo zijn we continu in beweging om samen met onze zorgrelaties stappen te zetten voor innovatie binnen de zorg en zetten we ons actief in om zorgprocessen te optimaliseren.

Op 19 februari mogen we onze inzending pitchen tijdens de voorronde. De uitreiking vindt plaats op 10 april 2024 tijdens Zorg & ICT, onderdeel van Dutch Health Week. Wij zijn heel benieuwd naar de uitkomst!

Onze volledige inzending lezen? Ga snel naar: https://zorginnovatie.nl/innovaties/omnia-partnerportaal