Ictivity genomineerd voor Computable Awards 2021: je kunt nu stemmen!

Computable heeft de nominaties bekend gemaakt voor de Computable Awards 2021. Ictivity is daarbij genomineerd als een van de 10 beste ICT-dienstverleners in de categorie Service Integrator en ontving de nominatie op basis van de jarenlange samenwerking met zorginstelling PSW.

Stemmen
We zouden het leuk vinden je stem te ontvangen! Stemmen op Ictivity kan via deze link. Na het invullen van je gegevens ontvang je per e-mail een unieke stemlink om eenmalig te stemmen. Het is mogelijk om te stemmen tot en met 10 oktober 2021. Wie van de 10 nominaties de Computable Award 2021 gaat winnen wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking op 2 november.

Nominatie Ictivity
Ruim vier jaar geleden sloegen Ictivity en PSW de handen ineen en werden de ruim 1.000 medewerkers voorzien van het PSW-portaal. Dit portaal is gebaseerd op Omnia Workspace, een veilige en gebruiksvriendelijke digitale werkplek. Met het gebruik van het PSW-portaal zijn de zorgsystemen effectiever ingedeeld en kunnen medewerkers vele malen sneller werken.

Ictivity is daarnaast verantwoordelijk voor het volledige it-beheer en -support van PSW. Daarbij staat innovatie centraal en werken beide organisaties structureel samen om de digitale transformatie steeds beter te laten aansluiten bij de behoeften van de PSW-medewerkers. Zo wordt de functionaliteit van het PSW-portaal rijker en krijgt een steeds prominentere rol in de digitale samenwerking en communicatie. Dit past bij de huidige tijdsgeest en de toekomst van werken in de zorg. Eind 2020 werd de samenwerking verlengd. Voor de jury van de Computable Awards reden om Ictivity te nomineren in de categorie Service Integrator.

Lees meer in de case van PSW: ‘Een XLA past bij PSW: betrouwbaarheid, samenwerking en maatwerk staan centraal.’