Enige VASP-partner in Nederland voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V platformVeeam_ProPartner_Accredited_Service_Partner1

Eindhoven, 26 mei 2016 – De Ictivity Groep is benoemd tot Veeam Accredited Service Partner (VASP). Veeam levert oplossingen om virtuele IT-infrastructuren en IT-systemen continu beschikbaar en bereikbaar te houden.

Het VASP-partnerprogramma selecteert partners, system integrators en IT consultants met de juiste technische know-how om waardevolle en betrouwbare diensten te leveren rond het Veeam-portfolio. Ictivity is de tweede VASP-partner in Nederland en daarnaast de enige partner die zowel voor VMware vSphere als Microsoft Hyper-V platformen adviesdiensten en ondersteuning mag leveren.

Ictivity ontving de accreditatie dankzij de aanwezige focus, expertise en certificeringen. De managed dienstverlening vanuit het Ictivity service center wordt ingezet als verlengstuk van Veeam, waardoor zowel implementaties als het support op de Veeam-oplossingen door Ictivity uitgevoerd kunnen worden.

Henk Arts, Systems Engineer Manager bij Veeam: “Ictivity heeft in de afgelopen tijd laten zien veel kennis in huis te hebben die ze ook goed kunnen overbrengen op de klanten. Deze profiteren vervolgens optimaal van de oplossingen die we bieden vanuit het Always-On Enterprise principe.

Lodewijk van Klaveren, Manager Channels Benelux bij Veeam: “Ictivity is een betrouwbare speler in het kanaal en staat bekend om de zorgvuldige werkwijze en kennisrijke specialisten waarmee het plezierig samenwerken is. Dankzij deze partnerstatus kunnen we nog nauwer samen optrekken en de klanten ondersteunen bij het beschikbaar en bereikbaar houden van hun IT-systemen.

Geert Visser, commercieel directeur van De Ictivity Groep: “Veeam is een belangrijke speler in het virtualiseren van infrastructuren met uitstekende oplossingen voor zowel VMware als Microsoft. Die diversiteit spreekt ons ook aan als onafhankelijke IT-adviseurs. Na al enige tijd te hebben samengewerkt, is deze partnerstatus de volgende stap om nog intensiever samen te werken.