Deze week is de Computable top 100 bekend gemaakt met daarin de meest favoriete ICT werkgevers van Nederland. Ictivity behaalde een 6e positie op de lijst met populairste werkgevers van Nederland. Daar zijn we super trots op! 

In het werkgeversonderzoek, uitgevoerd door Computable en Enigma Research, beoordelen ict’ers hun werkgever op factoren als doorgroeimogelijkheden en waardering voor de werkzaamheden. Ictivity is van een 22e plek afgelopen jaar naar de 6e plek gestegen dit jaar en geëindigd met een mooie 9,4.  

Met name waardering, bedrijfscultuur, werksfeer & collega’s, salaris(groei), verantwoord werken en innovatieve diensten zorgden voor de hoge notering op de lijst.  

Het werkgeversonderzoek onder ICT-organisaties brengt ook in kaart met welke verschillende ict-onderwerpen de onderzochte organisaties zich bezighouden en in welke specifieke branches ze actief zijn. Ictivity behaalde een notering in de top 10 binnen de deelgebieden Security (8), Infrastructuur (3), Outsourcing (7), Systeembeheer (2) , Zakelijke dienstverlening (6), Overheid (1) en Zorg (2).  

Klik hier om de volledige Computable Career Guide te bekijken. 

Meer weten over werken bij Ictivity? Neem dan ook een kijkje op onze Werken bij website!