Recent heeft De Ictivity Groep als eerste consultancy partner (zonder verkoop van hardware) in Nederland de Cisco Borderless Networks Architecture Specialisatie behaald. In Nederland zijn slechts een paar partijen gecertificeerd voor Borderless Networks (routing, switching, security, mobility en WAN optimalisatie, ook voor complexere netwerkomgevingen).

Onlangs heeft De Ictivity Groep ook de Advanced Unified Computing Technology Specialization (datacenter server oplossingen) behaald. Voor De Ictivity Groep is het behalen van deze specialisaties een belangrijke vervolgstap in de samenwerking met Cisco, waarin het uitrollen van het Bring Your Own Device (BYOD)-, VDI- en VXI-concept een belangrijke plek innemen.

“Onze missie en strategie op het gebied van toekomstige infrastructuren sluit perfect aan bij de missie van Cisco. LAN security vanuit het wireless oogpunt gezien neemt een belangrijke vlucht. Door verdere specialisatie in Cisco oplossingen kunnen wij onze relaties professioneel adviseren. Dit is met het oog op het uitrollen van het BYOD concept een belangrijk speerpunt voor 2012” Aldus Geert Visser, directeur De Ictivity Groep.

Marc Cox, Directeur Commercial & Small Business: “Cisco staat van oudsher bekend als dè leverancier van routers en switches, de ‘loodgieter van het internet’. In de afgelopen tijd is onze expertise uitgebreid naar een breed scala aan specialisaties, van ‘onbegrensd samenwerken’ of ‘Borderless Networks’ tot samenwerking of ‘Collaboration’ (inclusief Unified Communications en video) en Datacenter, Virtualisatie & Cloud. Borderless Networks blijven echter de basis van elk netwerk, van elke samenwerking. Zeker met de opkomst van concepten als BYOD en VDI, blijft het verder ontwikkelen van expertise op dit gebied dus van essentieel belang. Iets wat Ictivity met het behalen van de Cisco Borderless Networks Architecture Specialisatie bewijst met succes te doen.”