Unified Communications

Communicatie met klanten maar ook onderlinge communicatie binnen je bedrijf is belangrijk. Unified Communications kan je helpen om communicatie te optimaliseren. Steeds meer zien we dat vaste telefonie, mobiele telefonie en de computer geintegreerd worden om zo het optimale uit de verschillende communicatiemiddelen te halen.

Met Unified Communication oplossingen kunnen medewerkers snel en gemakkelijk zien of collega’s beschikbaar zijn en hoe ze het beste contact kunnen opnemen. Ook biedt Unified Communications allerlei hulpmiddelen om samen aan projecten en documenten te werken. Ook als ze zich op verschillende locaties bevinden. Dit betekent een verhoging van de productiviteit van uw medewerkers. Daarnaast zijn ze in staat om sneller en effectiever te reageren op klanten of gebeurtenissen in de markt. Unified Communication zorgt daardoor voor een reductie van de operationele kosten en verbetert je concurrentiepositie.

Skype for Business

Met Skype voor Bedrijven vereenvoudig je je infrastructuur met één platform voor bellen, vergaderen, video en delen. Geef je medewerkers de mogelijkheid tot nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en onderlingen communicatie. Bespaar op huisvesting, telefonie en reistijd. Door Skype for Business te gebruiken kunnen werknemers vanaf iedere plaats contact met elkaar maken via telefonie, chat en video conferencing. Bovendien geeft Skype for Business ze ook nog eens de mogelijkheid om samen aan documenten te werken, terwijl ze zich op verschillende locaties bevinden. Met Skype for Business krijgt samenwerken een geheel nieuwe betekenis!

Ictivity laat je graag kennismaken met de mogelijkheden die Skype for Business jouw organisatie biedt. Wij bieden bijvoorbeeld een “Skype for Business ready scan” aan. Daarbij onderzoeken we in hoeverre je organisatie klaar is voor Skype for Business en welke stappen nodig zijn voor de implementatie ervan. Dit onderzoek bestaat uit een technische intake, functionele intake, stappenplan, tijdspad en budgetindicatie.

Skype_for_Business_logo-transparent-background

Patrick van der Meer - IT & ICT consultancy
Samenwerking binnen je organisatie verbeteren?

Patrick van der Meer, account manager

Stuur een e-mail 088-4284848