10.000 Teams gebruikers up-and-running in één week!

Minister De Jong onderstreepte in de persconferentie van deze week het organisatietalent van Nederland. Ziekenhuizen hebben hun organisaties in zeer korte tijd volledig omgeturnd en ook in andere branches worden organisaties en werkwijzen aangepast aan het tijdelijke ‘nieuwe normaal’. De inzet van Microsoft Teams heeft hierin een enorme vlucht genomen. Deze behoefte zien we ook terug bij onze relaties.

In een tijdsbestek van enkele dagen zijn we er in geslaagd om Teams voor ruim 10.000 medewerkers bij diverse organisaties zowel technisch als functioneel in te richten én deze medewerkers te begeleiden bij hun eerste kennismaking en de ingebruikname van Teams. Dankzij de inzet van Teams kunnen deze medewerkers eenvoudig videobellen, vergaderen op afstand en samenwerken. Ook zagen we mooie initiatieven waarbij Teams wordt gebruikt om cliënten die geen bezoek mogen ontvangen toch in contact te brengen met hun familie. Voor de adoptie van Teams werd er in plaats van floorwalkers op locatie gebruik gemaakt van online leermodules in de KennisHub en online workshops.

Een mooi voorbeeld van het Nederlandse organisatietalent. Een dikke pluim waard voor alle betrokken partijen en Ictivianen die deze snelle uitrol mogelijk hebben gemaakt!