Office 365

Office toepassingen zijn niet meer weg te denken uit een moderne kantooromgeving. De introductie van tekstverwerkers, spreadsheets en andere office onderdelen heeft voor een grote toename van de productiviteit gezorgd. Vanuit de gebruikers komt steeds vaker de vraag om op ieder tijdstip en op iedere plaats gebruik te kunnen maken van de Office toepassingen. Aan jou de taak om dit mogelijk te maken. Gelukkig is er de mogelijkheid om Office functionaliteit via het internet als een service aan te bieden. Microsoft heeft hiervoor Office 365 geïntroduceerd.

Overal toegang
Toegang tot informatie en documenten, op elk moment en vanaf elke locatie. Vanaf pc of Mac naar je Windows-, Apple- en Android telefoon en tablet.

Samenwerken
Je team werkt op nieuwe manieren samen in Word, PowerPoint en OneNote. Met realtime typen in Word kun je de wijzigingen van anderen direct zien.

Online vergaderingen
Met Skype for Business kun je je infrastructuur vereenvoudigen met één platform voor bellen, vergaderen, video en delen.

Perfect met Windows 10!
Office 2016 en Windows 10: de ideale combinatie. Maak professionele documenten met de Office-toepassingen die je kent en vertrouwt. Meld in één keer aan en je instellingen en documenten volgen je op al je apparaten.

Beheer & monitoring

Office 2016 biedt IT-personeel meer controle en betere prestaties door:

  • Bescherming tegen verlies van gegevens, meervoudige verificatie en beheer van rechten geeft beheerders gecentraliseerde controle over belangrijke beveiligings-, privacy- en compliance mogelijkheden.
  • De IT-afdeling heeft meer controle over hoe en wanneer updates worden verspreid, met verbeterd verspreidings- en netwerk verkeerbeheer.
  • Verbeterde connectiviteit, betere netwerkprestaties en sneller downloaden van e-mails zorgen voor tevreden gebruikers en minder telefoontjes naar de helpdesk.

Hoe kan Ictivity je helpen?

Office365
Analyse

Geeft je inzicht in de haalbaarheid op organisatorisch, financieel én technisch gebied.

Office365
Implementatie

Alle noodzakelijk technische werkzaamheden voor een vlekkeloze implementatie.

Office365
Adoptie & Productiviteit

Zorgt ervoor dat het Office 365 project perfect aansluit op de gebruikersorganisatie.

Office365
Service & Support

Volledige ondersteuning en ontzorging van je gebruikers.

Dominique Frison - account manager Ictivity
Sparren met een Office365 specialist?

Dominique Frison, account manager

Stuur een e-mail 088-4284848