Werkplek Reservering App

Met de Werkplek Reservering App (ook wel gebruikt als Anderhalve Meter App) reserveren medewerkers eenvoudig een werkplek op kantoor en hebben leidinggevenden direct inzicht in de bezetting op een dag.

Meer informatie Contact

Soepel & safe naar kantoor

Hoe houd je als werkgever de bezetting op kantoor inzichtelijk en beheersbaar? En hoe krijgt iedere medewerker de kans op een plek als er een beperkt aantal werkplekken beschikbaar zijn? De Werkplek Reservering App biedt uitkomst: medewerkers reserveren eenvoudig een (veilige) werkplek of vergaderruimte. En als leidinggevende heb je altijd een actueel overzicht van de kantoorbezetting.

Een coronaproof werkplek reserveren met de Anderhalve meter App

Een werkplek reserveren

Medewerkers zoeken in de app eenvoudig een werkplek en reserveren die met één klik op de knop. Als organisatie bepaal je vooraf het maximum aantal werkplekken, die in de app te zien zijn op een plattegrond met stoelnummers. Zo zien medewerkers makkelijk of hun favoriete werkplek nog vrij is. Met filters kun je zoeken op werkplekken per vestiging, datum, dagdeel of afdeling.

vergaderruimte boeken met anderhalve meter app

Interactief en makkelijk in gebruik

Op basis van een interactieve plattegrond kun je zelf zien welke werkplekken vrij en/of bezet zijn. Met één klik reserveer je een werkplek voor een paar uur, halve of hele dag. De app is tevens geschikt voor mobiel gebruik. Dus niet meer inloggen op je werkplek, maar via de App op je telefoon verzeker jij jezelf van een werkplek. Wil je meer reserveren dan alleen een werkplek? Dat kan, denk aan bedrijfsfietsen, bedrijfsauto’s of een beamer. Deze reserveer mogelijkheden zijn eenvoudig toe te voegen. Al jouw organisatie reserveringen op één plek!

Mijn reserveringen anderhalve meter app

Mijn reserveringen

Per ongeluk een verkeerd dagdeel gekozen of je reservering weer ongedaan maken? Ook dat regel je via de app. Benieuwd welke collega’s op kantoor zijn? Onder de knop ‘Wie zijn aanwezig’ zie je welke collega per dag en vestiging aanwezig is. Handig als je een meeting wilt plannen – maar ook om je te verheugen op bijpraten met collega’s die je lang niet hebt gezien!

 

Microsoft Power PlatformMakkelijk in te richten met het Microsoft Power Platform

De Anderhalve Meter App is, net als de Crisis Communicatie App, een mooi voorbeeld van de krachtige mogelijkheden van het Microsoft Power Platform. De app combineert Power Apps, Power Automate en SharePoint. En heel fijn: met het Power Platform kun je met minimale ontwikkelkennis toepassingen creëren die ICT voor gebruikers makkelijk maakt. Met de Anderhalve Meter App kun je op een laagdrempelige manier én met weinig inspanning kennismaken met de mogelijkheden van Power Apps.

We helpen je snel op weg!

De Werkplek Reservering App is snel inzetbaar. Wij helpen je graag met het inrichten van de applicatie, toevoegen van de huisstijl, technische implementatie en de distributie binnen je organisatie. Zelf doen kan natuurlijk ook! We stellen de template van de applicatie dan gratis ter beschikking aan onze relaties. Maak je al gebruik van Office 365? Dan heb je de benodigde licenties vaak al in huis – en dat scheelt weer extra maandelijkse licentiekosten.

Robin Wijnen
Aan de slag met de Werkplek Reservering App?
Stuur een e-mail 088-4284848