Veilig terug naar kantoor: Anderhalve Meter App

Met de Anderhalve Meter App reserveren medewerkers een coronaproof werkplek en krijgen leidinggevenden direct inzicht in de bezetting op een dag.

Meer informatie Contact

Soepel & safe naar kantoor

Nu de coronamaatregelen versoepelen, kijken we er steeds meer naar uit om weer veilig naar kantoor te kunnen. Organisaties maken bedrijfspanden coronaproof, maar dat brengt ook uitdagingen met zich mee. Want door de vereiste anderhalve meter afstand zijn er minder werkplekken beschikbaar dan normaal. Hoe houd je als werkgever de bezetting inzichtelijk en beheersbaar? En hoe krijgt iedere werknemer de kans op een plek? De Anderhalve Meter App biedt uitkomst: medewerkers reserveren eenvoudig een veilige werkplek of vergaderruimte. En als leidinggevende heb je altijd een actueel overzicht van de kantoorbezetting.

Een coronaproof werkplek reserveren met de Anderhalve meter App

Een coronaproof werkplek reserveren

Medewerkers zoeken in de app eenvoudig een coronaproof werkplek – en reserveren die met één klik op de knop. Als organisatie bepaal je vooraf het maximum aantal werkplekken, die in de app te zien zijn op een plattegrond met stoelnummers. Zo zien medewerkers makkelijk of hun favoriete werkplek nog vrij is. Met filters kun je zoeken op werkplekken per vestiging, datum, dagdeel of afdeling.

vergaderruimte boeken met anderhalve meter app

Een vergaderruimte boeken

In de app zie je in één oogopslag welke vergaderruimtes vrij zijn. De app is gekoppeld met de Outlook agenda van je organisatie, zodat er altijd een actueel overzicht is van de beschikbare ruimtes. Ook kun je eenvoudig vooruit plannen, het tijdslot aanpassen en deelnemers toevoegen. Bij het bevestigen van de vergaderruimte wordt de afspraak automatisch in Outlook vastgelegd en per e-mail bevestigd.

Mijn reserveringen anderhalve meter app

Mijn reserveringen

Per ongeluk een verkeerd dagdeel gekozen of je reservering weer ongedaan maken? Ook dat regel je via de app. Benieuwd welke collega’s op kantoor zijn? Onder de knop ‘Wie zijn aanwezig’ zie je welke collega per dag en vestiging aanwezig is. Handig als je een meeting wilt plannen – maar ook om je te verheugen op bijkletsen met collega’s die je lang niet hebt gezien!

 

Microsoft Power PlatformMakkelijk in te richten met het Microsoft Power Platform

De Anderhalve Meter App is, net als de Crisis Communicatie App, een mooi voorbeeld van de krachtige mogelijkheden van het Microsoft Power Platform. De app combineert Power Apps, Power Automate en SharePoint. En heel fijn: met het Power Platform kun je met minimale ontwikkelkennis toepassingen creëren die ICT voor gebruikers makkelijk maakt. Met de Anderhalve Meter App kun je op een laagdrempelige manier én met weinig inspanning kennismaken met de mogelijkheden van Power Apps.

We helpen je snel op weg!

De Anderhalve Meter App is snel inzetbaar. Wij helpen je graag met het inrichten van de applicatie, toevoegen van de huisstijl, technische implementatie en de distributie binnen je organisatie. Zelf doen kan natuurlijk ook! We stellen de template van de applicatie dan gratis ter beschikking aan onze relaties. Maak je al gebruik van Office 365? Dan heb je de benodigde licenties vaak al in huis – en dat scheelt weer extra maandelijkse licentiekosten.

Aan de slag met de Anderhalve Meter App?
Neem contact met me op