ICT & IT Consultancy

Het doel van onze IT & ICT consultancy diensten is simpel; maximale waarde halen uit ICT. Wij doen dit door uitgebreid advies te geven hoe ICT het beste kan bijdragen aan het behalen van operationele-, en strategische doelstellingen.

Meer informatie

IT & ICT consultancy uitgevoerd door ware specialisten

ICT heeft meerdere doelstellingen. Het moet medewerkers ondersteunen in hun werk en het moet voor klanten makkelijker worden om zaken met je te doen. Het moet processen efficiënter maken en last but not least: ICT moet zo flexibel zijn dat het zich kan aanpassen aan iedere organisatieverandering. Hier staan wij voor en dit willen wij samen met onze klanten bereiken. Dit betekent nogal wat. Het is bovendien best lastig om al deze aspecten hand in hand te laten gaan. Ictivity kijkt daarom altijd vanuit de integrale bedrijfsvoering naar ICT. We geven aan hoe verschillende thema’s met elkaar samenhangen, waar verbetermogelijkheden liggen en welke verbeteringen de grootste toegevoegde waarde leveren.

Technologie

De afgelopen jaren is er een enorme vraag ontstaan naar IT & ICT consultancy dienstverlening. Zo bevatte de totale technologische consultancybranche een wereldwijde marktomvang van meer dan $48 miljard in 2016. Technologie neemt een steeds centralere positie in binnen ons dagelijks leven en ook op de werkvloer kunnen we niet meer om deze technologische ontwikkelingen heen. Zaak dus om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de kansen die in de afgelopen jaren zijn ontstaan!

Specialist

Na jaren ervaring kunnen we stellen dat Ictivity inmiddels specialist is in IT & ICT consultancy. Of klanten nou op zoek zijn naar een partij die kan voorzien in een uitgebreid IT advies of naar een partij die ervoor zorgt dat de ICT binnen het bedrijf zo efficiënt mogelijk wordt ingezet; Ictivity beheerst beide aspecten. Combineer deze kennis met een mensgerichte- en persoonlijke aanpak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het beschermen van de waardevolle systemen en data van klanten en je hebt de kern van Ictivity samengevat.

Onze werkwijze

Onze architecten bewaken de samenhang. De ICT consultants en technisch specialisten zorgen voor de juiste inrichting en het beheer. Daarnaast hebben we processpecialisten in huis die bekijken of bepaalde werkzaamheden efficiënter kunnen worden uitgevoerd en hoe ICT daarbij kan ondersteunen. Daardoor kunnen we jou doelgericht voorzien van ICT advies op verschillende expertises op het gebied van ICT, zoals IT Security, clouddiensten en Office 365.

Advies op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat ons je helpen om de juiste balans te bereiken tussen investeringen en de effectiviteit van ICT. Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.

Contact