Gratis Ictivity workshops

De Ictivity Groep hecht grote waarde aan actieve interacties met u. Tijdens onze gratis toegankelijke Ictivity workshops worden actuele ICT oplossingen kort en krachtig besproken. Er wordt aandacht geschonken aan de functionele aspecten en wat deze uw organisatie bieden. Ook wordt ingegaan op belangrijke aandachtspunten tijdens de implementatie. Tot slot is er de mogelijkheid om de werking van de oplossing zelf te ervaren in een lab-omgeving.

De sessies zijn gericht op IT Managers en IT Beheerders die geïnteresseerd zijn in de technische kant van een oplossing. De sessies duren een dagdeel en vinden plaats van 9.15 – 12.15 uur met aansluitend een verzorgde lunch. Verwachte eindtijd is 13.00 uur.

Geplande workshops 2013 van 09.30 – 12.15 uur:

  • 5 juli – Eindhoven – Productiviteitswinst met Microsoft Lync workshop
  • 11 juli – Badhoevedorp – Productiviteitswinst met Microsoft Lync workshop
  • 13 september – Eindhoven – Werkplek migratie concepten naar Windows 7/8
  • 20 september – Badhoevedorp – Werkplek migratie concepten naar Windows 7/8
  • 22 november – Eindhoven – VMware VMWorld Highlights
  • 29 november – Badhoevedorp – VMware VMWorld Highlights

Schrijf u snel in voor de eerste sessie in juli, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
Inschrijven voor de sessies in september en november volgen binnenkort.

Naast deze workshops organiseert De Ictivity Groep ook haar jaarlijkse event IT Culinair. Deze vindt plaats op 2 & 3 oktober met op beide dagen een identiek programma. U kunt dus kiezen welke dag u het beste uitkomt. Tijdens het event serveren wij een uitgebreid keuzemenu en proeft u van culinaire IT smaken op het gebied van User Based Computing, het concept van De Ictivity Groep waarin de interne ICT consument centraal staat. Gedurende de diverse presentaties krijgt u handvatten voor uw eigen IT organisatie. Is uw IT afdeling de webshop van de toekomst? Wat wordt de rol van de ICT beheerder? Hoe volwassen is uw IT organisatie? Wat zijn de aandachtspunten bij het uitbesteden van IT beheer? Cloud revolutie of evolutie? Hoe stapt u over naar Windows 8? Op deze vragen en veel meer krijgt u tijdens IT Culinair antwoord. Tot 19 september kunt u zich inschrijven!