Ictivity Training biedt met ingang van heden de Fortinet FortiGate training aan zodat uw medewerkers deze security plaforms deskundig kunnen beheren. Ictivity Training is de enige aanbieder die de Fortinet FortiGate training op meerdere locaties in Nederland kan verzorgen.

Fortinet is de fabrikant van de “next generation firewall” oftewel de “application aware firewall”. Met het product FortiGate leveren ze ongeëvenaarde prestaties en beveiliging terwijl het de netwerk infrastructuur vereenvoudigt. Fortinet biedt verschillende modellen, van de FortiGate-20 serie voor kleine omgevingen tot de FortiGate-5000 serie voor grote Enterprises, service providers en carriers.

De klassikale Fortinet trainingen zijn afgestemd op het dagelijks beheer en worden aangevuld met best practice voorbeelden en hands-on praktijkopdrachten. Door een uitgekiende balans tussen theorie en praktijk kan de deelnemer zijn verkregen vaardigheden direct toepassen in de praktijk.

Bovendien zijn de gecertificeerde trainingen afgestemd op de exameneisen die gelden voor Fortinet certificering.

Fortinet certificering

Examens voor de Fortinet certificering worden afgenomen door Pearson VUE.

Ictivity Training verzorgt deze opleidingen op haar vestigingen in Eindhoven en Amsterdam. Indien gewenst kunnen deze opleidingen ook bij u op locatie verzorgd worden. Ook is het mogelijk de opleiding als maatwerk afgestemd op uw omgeving aan te bieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op 088 – 428 48 48 of [email protected]