Het einde van het jaar is traditiegetrouw het moment om onze relaties te bedanken voor de fijne samenwerking. Vorig jaar hebben we voor het eerst de relatiegeschenken ingeruild voor het ondersteunen van een aantal goede doelen. Dit initiatief hebben we dit jaar voortgezet en gekozen voor de goede doelen Wensambulance Brabant en Kika. Elke Ictiviaan heeft zijn stem mogen uitbrengen op het goede doel van zijn keuze waarbij elke stem een bedrag vertegenwoordigde. Met deze actie hebben we de twee organisaties kunnen verblijden met een mooie donatie!

Wensambulance Brabant
Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Met 4 ambulances en 180 vrijwilligers staat Wensambulance Brabant bijna dagelijks klaar om terminaal zieke mensen te begeleiden en te vervoeren.

Overhandiging cheque Wensambulance

Kika
Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van Kika is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Donatie Ictivity aan Kika