Ictivity hanteert momenteel onderstaande richtlijnen ten aanzien van de Corona problematiek. Het welzijn van de medewerkers van onze relaties en onze eigen medewerkers, evenals het borgen van de wederzijdse dienstverlening is daarbij het uitgangspunt.

  1. We volgen nauwlettend de richtlijnen van het RIVM en passen deze toe.
  2. Werkzaamheden op locatie van onze opdrachtgevers:
  • Medewerkers met “milde” verschijnselen van griep, verkoudheid etc. worden gevraagd niet naar de werklocatie af te reizen, maar de werkzaamheden remote uit te voeren. Dit in overleg met de opdrachtgever.
  • Voor werkzaamheden die remote werken niet toelaten, wordt in overleg een passende oplossing gezocht.
  • Medewerkers zonder ziekteverschijnselen zullen conform afspraak de werkzaamheden op locatie uitvoeren.

3. Richtlijnen vanuit onze relaties:

Richtlijnen die bij onze relaties gelden, kunnen indien nodig bij onze afdeling planning en aan de bezoekende Ictivity medewerkers kenbaar gemaakt worden. Wij zullen deze richtlijnen uiteraard in acht nemen en samen zoeken naar een oplossing.

Continuïteit
We willen benadrukken dat deze maatregelen een preventief karakter hebben. Er is momenteel geen enkele dienstverlening die door deze problematiek wordt verstoord. Heb je vragen over reeds geplande activiteiten op locatie, dan kun je contact opnemen met de contactpersoon betreffende deze werkzaamheden, de afdeling Planning, Project Manager, Klant Succes Manager of Account Manager.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen of adviezen van kracht zijn, dan zullen we onze relaties hier verder over informeren.