Maandag 3 februari a.s. start op onze locatie te Eindhoven de 4-daagse klassikale Citrix XenDesktop 7 Praktisch Beheer opleiding.

De Citrix XenDesktop 7 Praktisch Beheer opleiding biedt de deelnemer de fundamentele vaardigheden voor het beheren en onderhouden van Citrix XenDesktop 7 omgeving voor Microsoft Windows Server 2012. Ook de diverse componenten die hierbij van betekenis zijn voor veilig en geoptimaliseerd applicatie en desktop delivery komen ruimschoots aan de orde: Application Delivery, Desktop Delivery, StoreFront, HDX beheer, License Server.

Deelnemers worden via hands-on praktijkopdrachten bekend gemaakt met installatie en configuratie van XenDesktop 7 op Windows Server 2012, distributie van clients (“plugins”), het omgaan met de beheertools Studio en Director, het implementeren van policies, printerbeheer en alle aspecten die van belang zijn bij het beschikbaar stellen van (self-service) applicaties.

Op dit moment hebben wij nog enkele plekken beschikbaar voor deze cursus. Mis deze unieke kans niet en schrijf u nu in!

Ictivity Training verzorgt als ICT opleider deze opleidingen op onze vestigingen in Eindhoven of Amsterdam. Indien gewenst kunnen deze opleidingen ook bij u in huis gegeven worden. Ook is het mogelijk de opleiding als maatwerk afgestemd op uw omgeving aan te bieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 088 – 428 48 48 of email [email protected]