Bechtle, IT-partner en solution seller, versterkt de samenwerking met Ictivity, IT-dienstverlener gespecialiseerd in managed services, migratieprojecten, IT adoptie en online werkplekken. Met de hernieuwde invulling van de samenwerking vestigen beide partijen extra aandacht op proceskwaliteit, afspraken en verantwoordelijkheden. Zo kunnen zij gezamenlijk nog betere proposities in de markt zetten.

Het partnership tussen beide in Eindhoven gebaseerde partijen gaat al jaren terug. Waarbij Bechtle hard- en software levert in combinatie met diensten van Ictivity, zoals het opzetten van serverinfrastructuren, het inrichten van een digitale werkplek en IT-adoptieprojecten. Sinds 2016 verzorgt Ictivity als vaste partner implementatiediensten binnen de projecten van Bechtle. De samenwerking is nu verder geprofessionaliseerd en geïntensiveerd en er komt een grotere focus te liggen op de gezondheidssector.

Jean-Paul Bierens, algemeen directeur Bechtle: “De combinatie Ictivity en Bechtle zorgt ervoor dat we onze klanten volledig voorzien in oplossingen voor al hun business uitdagingen. We stappen langzaam af van productverkoop en richten ons meer op het verkopen van complete oplossingen. Daar kunnen we de expertise van Ictivity goed bij gebruiken. Andersom kan Ictivity haar expertise niet kwijt als er geen degelijke apparatuur beschikbaar is om mee te werken. Dit partnership gaat in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Met het versterken van de samenwerking zetten we een grote stap voorwaarts en blijft de dienstverlening toekomstbestendig.”

Geert Visser, directeur bij Ictivity: “We merken dat klanten steeds vaker vragen om oplossingen in plaats van kant-en-klare IT-producten. De markt is aan verandering onderhevig en wij willen inspelen op trends en veranderende behoeften. De techniek heeft Bechtle in huis, de functionaliteit leveren wij. Het versterken van de samenwerking onderstreept het vertrouwen dat Bechtle in ons heeft als IT-dienstverlener. Het is niet voor niets dat we al jaren samen succesvol klanten bedienen. En we hopen dit nog jaren te doen!”

Samenwerking Bechtle_Ictivity

Geert Visser, directeur Ictivity, en Jean-Paul Bierens, algemeen directeur Bechtle, tekenen vernieuwde partnerovereenkomst.