Jaarlijks reikt HPE Aruba (Hewlett Packard Enterprise) de Aruba Partner Awards uit aan hun resellers, distributeurs en integrators. De awards kennen diverse categorieën waarbij bij in elke categorie een partner wordt gekozen. 4IP Solutions is alweer bijna 12 jaar partner van HPE Aruba waarvan de laatste jaren als Gold Partner.

Edge Services Platform
Afgelopen week was het zo ver: de uitreiking van de awards! Blij verrast was het team van 4IP toen zij tijdens de uitreiking te horen kregen dat 4IP Solutions de award voor Aruba ESP Partner of 2021 in handen mocht nemen.

Mike van Leeuwen van Aruba HPE over het toekennen van de award: “4IP is al jaren een zéér gewaardeerde partner in ons partner kanaal. Kennis en dienstverlening staan continu centraal, en ze zijn al jaren de stille motor achter meerdere partners met hun dienstverlening. Aruba ESP (Edge Services Platform) gaat om acceleratie van de digitale transformatie van de klant via een enkele, cloud-native architectuur. Hierbij is het cruciaal het volledige plaatje te kunnen overbrengen en laten zien bij de klanten, en 4IP doet dit al jaren en kan dit als de beste!”

Enorm trots op het team van 4IP Solutions en het winnen van deze mooie award!